Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning – Charles University i Praha

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid
Medisin 6 år / Tannlege 5 år
Profesjonsstudium

Medisinutdanning – Charles University i Praha

studere medisin i praha / studere tannlege i praha

Interessert i å studere medisin? Ta utdanning i Tsjekkia!

Vil du bli lege? Ta medisinutdanning i Tsjekkia ved Charles University. Det medisinske fakultetet First Faculty of Medicine, ved Charles University, anses som en av de mest prestisjefylte medisinske skolene i Tsjekkia og en av de mest fremstående i Europa. Til daglig studerer med enn 3100 studenter medisin på fakultetet.

Mulighet til å studere ett semester av medisinutdanningen i ditt hjemland

En grad i medisin fra Charles University er godkjent i alle de europeiske landene, samt USA. Du kan studere et 6-årig program for allmenn medisin der du tar de første tre årene på universitetet, og der du som internasjonal student kan studere ett semester i ditt hjemland fra og med det fjerde året.

Muligheten til å flytte for å studere i sitt hjemland er en stor fordel. På denne måten får du som studerer medisin utenlands også faglig kontakt med lokale sykehus og helsesystemer i hjemlandet ditt, der du mest sannsynlig vil jobbe senere. Dessuten får studentene også mulighet til å lære seg medisinsk terminologi på sitt språk.

Universitetet tilbyr følgende studieprogram på engelsk:

  • Allmenn medisin: en 6-årig utdanning som leder frem til graden ”MUDr” – "Medicinae Universae Doctor" (M.D.), Lege i allmenn medisin.
  • Odontologi: en 5-årig utdanning som gir graden ”MDDR” – "Medicinae Dentalis Doctor”, Tannlege.

Opptakskrav/Søknad

  • Fullført videregående skole.
  • Opptaksprøve: en skriftlig og en muntlig prøve innen biologi, kjemi, fysiologi, fysikk og matematikk.

Opptaksprøven til Charles University anses å være den mest utfordrende sammenlignet med resterende universiteter i Europa. Kurset ved Medical Doctors International Studies gir deg kunnskapen du trenger for å bestå prøven. Du vil studere i et pålitelig og profesjonelt miljø.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (Medisin, 6 år og Tannlege, 5 år)

Kostnader

  • Allmenn medisin: 360,000 CZK per år
  • Odontologi: 360,000 CZK per år

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning – Charles University i Praha.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning – Charles University i Praha:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!