Vis studentum.no som: Mobil

Motedesign og produksjon

Marbella Design Academy
Sammendrag
Bachelor
Marbella
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Marbella
september 2022

Marbella
januar 2023

Motedesign og produksjon

Ta en utdanning i motedesign og produksjon ved Marbella Design Academy!

Vil du være med å skape fremtidens motetrender? Er det viktig for deg å uttrykke deg gjennom klær og tilbehør? Hvis svarene på disse spørsmålene er ja, så er utdanningen i motedesign og produksjon ved Marbella Design Academy riktig for deg!

Undervisningen i moteutdanningen foregår på engelsk og studieløpet går over tre år. Marbella Design Academy er en liten og eksklusiv skole med en familiær atmosfære hvor forelesere og studenter fra hele verden samles. Her vil du få mye hjelp, oppmuntring og oppmerksomhet fra foreleserne dine.

Høy akademisk standard

Skolens undervisningsform er utformet slik at du som student skal ha så høy faglig standard på utdanningen din som mulig. Dette foregår gjennom et spennende møte mellom moderne teknologier og prosesser.

Graden din blir utstedt av skolens britiske partner University of Bedfordshire - Storbritannia.

Utdanning i motedesign

Som student innen motedesign og produksjon får du den viktige og grunnleggende kunnskapen som kreves for å forstå design, og ikke minst teknologien bak. Dette vil tillate deg å være vågal med dine ideér og uttrykk. 

Dine ferdigheter og kunnskaper innen motedesign vil bli utviklet slik at du er klar til å ta fatt på utfordringene i den konkurranseutsatte motebransjen. Du vil også lære å ta etisk og økonomisk ansvar i saker som angår motebransjen i dag.

MARBELLA DESIGN ACADEMY

Marbella Design Academy er en liten designskole med høye ambisjoner. Her kan du som student regne med å få mye støtte og oppmerksomhet fra foreleserne. Skolen har rundt 230 elever fra hele verden, så studiemiljøet er både internasjonalt og inspirerende.

For kontakt eller mer informasjon om Motedesign og produksjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du trenger generell studiekompetanse for å søke inn på de 3-årige bachelorprogrammene. Du må også vise frem engelskkunnskaper på nivå 6 IELTS.

Studiefakta, Tittel m.m

Ved fullført utdanning blir du tildelt en Bachelor of Arts (Honors) grad av vår britiske partner, University of Bedfordshire.

Kostnader

Pris per år: 11 500 Euro
Registreringsavgift: 500 Euro (engangssum)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Motedesign og produksjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Marbella Design Academy

Marbella Design Academy 

Drømmer du om å studere i utlandet? Marbella Design Academy tilbyr studier innen interiørarkitektur, grafisk design, design og mote på Spanias solkyst!

Marbella Design Academy tiltrekker studenter fra hele verden, noe som betyr at du vil studere i et internasjonalt miljø. Skolen er liten og tar inn maksimalt 230 elever, så her kan du forvente et tett og varmt fellesskap mellom både lærere og elever.

Marbella Design Academy tilbyr 3 treårige diplomprogrammer. For studenter som ikke oppfyller kvalifikasjonskravene for de treårige bachelorprogrammene (BA), tilbyr Marbella Design Academy et 3-måneders Design Foundation Course. Gjennomføring av dette kurset kvalifiserer studentene til å fortsette til et av BA (Honors) programmene. Kurset er også tilgjengelig online med interaktive forelsninger gitt via zoom.

Studietilbud ved Marbella Design Academy

Du får hjelp med å finne bosted

Skolen hjelper deg gjerne med å finne bosted i Monda, som ligger like ved Marbella. Du kan selvsagt også lete etter leiligheter i Marbella eller Monda på egen hånd. Mange velger å dele leilighet med andre studenter.

Vis alle utdanninger fra Marbella Design Academy

Kontaktinformasjon til Marbella Design Academy

Marbella Design Academy

Camino Hoyanca
29110 Monda

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Motedesign og produksjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!