Vis studentum.no som: Mobil

Grunnkurs i design

Marbella Design Academy
Sammendrag
Kortere studier
Marbella, Nettstudier
12 uker
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen

Grunnkurs i design

Start din designkarriere ved Marbella Design Academy!

Et 12-ukers kurs i Design Foundation er en perfekt løsning for deg som ønsker å utvikle din lidenskap for design og utforske tre forskjellige konkurransefelt: Motedesign og produksjon, interiørarkitektur og design, grafisk design og media.

Om designkurset

Målet med intensivkurset er å introdusere studentene til det praktiske aspektet ved å være designer. Kurset skal hjelpe studentene med å utvikle sitt kreative uttrykk, idéarbeid, tilføre mening og kontekst til arbeidet sitt, samt identifisere sine sterkeste områder innen design.

Etter endt utdanning tildeles studentene et International Academic - Design Foundation sertifikat. Du vil også være kvalifisert til å fortsette studiene ved ett av skolens treårige internasjonale bachelorstudier som er:

  • Motedesign og produksjon
  • Interiørarkitektur og design
  • Grafisk design og media 

Marbella Design Academy støtter opp klasseromsundervisningen med ressurser og studiemateriell. Du har også tilgang til laboratorier og andre fasiliteter. Internasjonalt kvalifiserte veiledere med en sterk bakgrunn i moteindustrien hjelper deg med å utvikle ferdighetene dine, og forbereder deg til videre studier på bachelornivå.

Det tolv uker lange kurset er en perfekt løsning for studenter som ikke er kvalifisert for skolens treårige programmer. Det passer også godt for deg som er usikker på hvilke av programmene du skal velge.

Kurset starter i februar, mai og september hvert år. Design Foundation Course er også tilgjengelig online, med interaktive virituelle forelesninger gitt via Zoom.

For kontakt eller mer informasjon om Grunnkurs i design , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Ved fullført kurs kan du fortsette på Bachelor of Arts i interiørarkitektur og design, grafisk design og media eller motedesign og produksjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Undervisningen pågår mandag - fredag fra kl. 09.00 - 13.00

Kostnader

3500 Euro. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grunnkurs i design .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Marbella Design Academy

Marbella Design Academy 

Drømmer du om å studere i utlandet? Marbella Design Academy tilbyr studier innen interiørarkitektur, grafisk design, design og mote på Spanias solkyst!

Marbella Design Academy tiltrekker studenter fra hele verden, noe som betyr at du vil studere i et internasjonalt miljø. Skolen er liten og tar inn maksimalt 230 elever, så her kan du forvente et tett og varmt fellesskap mellom både lærere og elever.

Marbella Design Academy tilbyr 3 treårige diplomprogrammer. For studenter som ikke oppfyller kvalifikasjonskravene for de treårige bachelorprogrammene (BA), tilbyr Marbella Design Academy et 3-måneders Design Foundation Course. Gjennomføring av dette kurset kvalifiserer studentene til å fortsette til et av BA (Honors) programmene. Kurset er også tilgjengelig online med interaktive forelsninger gitt via zoom.

Studietilbud ved Marbella Design Academy

Du får hjelp med å finne bosted

Skolen hjelper deg gjerne med å finne bosted i Monda, som ligger like ved Marbella. Du kan selvsagt også lete etter leiligheter i Marbella eller Monda på egen hånd. Mange velger å dele leilighet med andre studenter.

Vis alle utdanninger fra Marbella Design Academy

Kontaktinformasjon til Marbella Design Academy

Marbella Design Academy

Camino Hoyanca
29110 Monda

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grunnkurs i design :

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!