Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Grafisk design og media

Marbella Design Academy
Sammendrag
Bachelor
Marbella
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Marbella
september 2022

Marbella
januar 2023

Grafisk design og media

Ta en utdanning i Grafisk design og Media ved Marbella Design Academy

Har du en lidenskap for grafisk design og drømmer om å studere i solfylte Spania? Ved Marbella Design Academy kan du ta en Bachelor of Arts (Honors) i Grafisk design og media. Bachelorgraden er validert av vår britiske partner, University of Bedfordshire.

Om utdanningen

Ved Marbella Design Academy er du en del av en internasjonal gruppe studenter med mer enn 56 forskjellige nasjonaliteter. Det akademiske nivået er høyt og her kan du som student regne med å få mye støtte og oppmerksomhet fra foreleserne. Samtidig som du studerer kan du nyte av den spanske livsstilen og det fantastiske været, og ikke minst, få venner fra hele verden.

Som grafisk designer lager du visuelle presentasjoner av ideer ved hjelp av tekst, symboler, layout og bilder. Designindutrien er konkurransekraftig og det er mer enn noen gang viktig å ha ferdigheter til å presentere designløsninger på kreative og nye måter. 

Gjennom å ta en bachelorgrad i Grafisk design og media ved Marbella design academy får du muligheten til å utforske grafisk design gjennom en rekke tradisjonelle og digitale medier. Dette innovative bachelorprogrammet gir deg alle ferdighetene du trenger for å lykkes i din fremtidige karriere som profesjonell grafisk designer og visuell kommunikatør. Du vil i tillegg dra nytte av det kulturelle mangfoldet og erfarne veiledere som vil gi deg et internasjonalt og bredt perspektiv på yrket og industrien.

Læreplanen tar utgangspunkt i prosjektbasert undervisning som legger vekt på en tverrfaglig tilnærming til design praksis med grunnlag i forskning og analyse.

Du vil utvikle ferdigheter innen designtenkning, designprogramvarer, reklame, fotografi, redaksjonell design, trykk, digital publisering, emballasje, video, bevegelsesgrafikk, UI/UX og andre fag innen visuell kommunikasjon.

Ved Marbella Design Academy utvikler vi kontinuerlig våre utdanningsprogrammer og oppdaterer kursinnholdet for å sikre at det reflekterer dagens marked. Studentene får dermed de design- og ledelsesferdighetene som er viktige for å være attraktiv på arbeidsmarkedet.

For kontakt eller mer informasjon om Grafisk design og media, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter å ha fullført en bachelorgrad hos oss, vil du kunne jobbe som:

 • Grafisk designer
 • Visuell designer/kommunikatør
 • Identitetsdesigner
 • Kreativ designer/regissør (reklame)
 • Emballasjedesigner
 • UI/UX (grensesnitt) Designer
 • Motion Graphic Designer
 • Illustratør
 • Redaksjonell designer
 • Digital Publishing Designer
 • Webdesigner
 • Frilansdesigner
 • Starte ditt eget designstudio
 • Design internt for et stort selskap

Opptakskrav/Søknad

Du trenger generell studiekompetanse for å søke inn på de 3-årige bachelorprogrammene. Du må også vise frem engelskkunnskaper på nivå 6 IELTS.

Studiefakta, Tittel m.m

Ved fullført utdanning blir du tildelt en Bachelor of Arts (Honors) grad av vår britiske partner, University of Bedfordshire.

Kostnader

Pris per år: 11 500 Euro
Registreringsavgift: 500 Euro (engangssum)

Videopresentasjon

     

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grafisk design og media.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Marbella Design Academy

Marbella Design Academy 

Drømmer du om å studere i utlandet? Marbella Design Academy tilbyr studier innen interiørarkitektur, grafisk design, design og mote på Spanias solkyst!

Marbella Design Academy tiltrekker studenter fra hele verden, noe som betyr at du vil studere i et internasjonalt miljø. Skolen er liten og tar inn maksimalt 230 elever, så her kan du forvente et tett og varmt fellesskap mellom både lærere og elever.

Marbella Design Academy tilbyr 3 treårige diplomprogrammer. For studenter som ikke oppfyller kvalifikasjonskravene for de treårige bachelorprogrammene (BA), tilbyr Marbella Design Academy et 3-måneders Design Foundation Course. Gjennomføring av dette kurset kvalifiserer studentene til å fortsette til et av BA (Honors) programmene. Kurset er også tilgjengelig online med interaktive forelsninger gitt via zoom.

Studietilbud ved Marbella Design Academy

Du får hjelp med å finne bosted

Skolen hjelper deg gjerne med å finne bosted i Monda, som ligger like ved Marbella. Du kan selvsagt også lete etter leiligheter i Marbella eller Monda på egen hånd. Mange velger å dele leilighet med andre studenter.

Vis alle utdanninger fra Marbella Design Academy

Kontaktinformasjon til Marbella Design Academy

Marbella Design Academy

Camino Hoyanca
29110 Monda

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grafisk design og media:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!