Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Manger Folkehøgskule
Type utdanning: Folkehøgskole

Band

Band – musikklinje ved Manger Folkehøgskule

Har du ambisjoner og godt gehør – eller en av delene – men mangler band? Da bør du se hit! På denne linja kan du ta med deg instrumentet ditt og musikkstilen din, og bli bedre i begge deler. Du får prøve deg både på scenekanten og i studio. 

Linjen vektlegger samspill, musikkformidling og låtskriving. Du vil få rikelig med anledninger til å opptre fremfor et publikum, både på skolen og utenfor. I skolens studio spiller du inn egne eller andre sine låter, sammen med elevene på linjene Vokal og Musikkproduksjon.

Samarbeid mellom Band, Vokal, Musikkproduksjon

Linjene Band, Vokal og Musikkproduksjon samarbeider tett. Du får prøve deg på reelle situasjoner og får et godt grunnlag for å forstå prosessene i bransjen. De tre linjene har flere fellesfag, noe som resulterer i et kreativt miljø der arbeid i studio og øvingsrom er en naturlig del av hverdagen. Du får tilgang til flotte fasiliteter, profesjonelt utstyr og en dyktig lærerstab.

Studietur til New York!

De tre linjene reiser sammen på studietur til New York. Dette er en by som har mye å tilby, og som er et mekka innenfor linjenes fagområder. Manger Folkehøgskule har gode kontakter i byen, og du får besøke studio/produsenter og høre musikere og vokalister i verdensklasse!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Manger Folkehøgskule

Manger Folkehøgskule – lyden av musikk

Manger Folkehøgskule passer for deg som vil utvikle talentet ditt i et kreativt miljø. Her møter du erfarne og dedikerte lærere, som et dekker et bredt fagområde.

Et år på Manger Folkehøgskule er den perfekte måten å ta det første steget ut i verden på. Skolen har nye, fine rom med egne bad på hvert rom. Det er en liten skole med fullt fokus, store ambisjoner og mange forventninger. Takt, tone og en fantastisk klang!

Hvorfor velge Manger Folkehøgskule?

  • Skolen har moderne utstyr og fasiliteter
  • Du er tett på Bergen sitt kulturliv
  • Studietur er inkludert i prisen
  • Liten skole = tett miljø
  • Et år med opplevelser, progresjon og læring!
Vis alle utdanninger fra Manger Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Manger Folkehøgskule

Manger Folkehøgskule


Manger Folkehøgskole
5936 Manger

Tlf: 56 34 80 70

www.hordaland.no

Kontakt

Studiested og bomuligheter