Vis studentum.no som: Mobil

Intensivkurs Makeup Artist

Make Up Institute
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Stockholm
20 uker
Deltid
Ikke støttet av lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Stockholm
11.08.2022

Stockholm
12.01.2023

Intensivkurs Makeup Artist

Bli Makeup Artist gjennom et kurs ved Make Up Institute i Stockholm

Dette er et dyptgående og detaljet Makeup Artist kurs hvor du lærer deg alt fra grunnleggende til avanserte kunnskaper innenfor makeup.

I løpet av kurset får du lære deg kreativ og redakjsonell makeup, samt hvordan du sminker for TV og film. Du lærer hvordan du bruker sminkeredskaper, produkter og mye mer. Ved å gjennomføre dette kurset blir du en profesjonell Makeup Artist som kan arbeide innen mote, TV, reklame, bryllup og i sminkebutikker. 

I løpet av kurset vil du blant annet få kunnskap om: 

  • Produkter 
  • Hygiene
  • Påføringsteknikk
  • Farging av vipper og bryn
  • Ergonomiske arbeidsstillinger
  • Rengjøring av redskaper
  • Grunnleggende hudpleie
  • Napp og form av øyenbryn
  • Øyenskyggeteknikk

​Gjennomføring 

Kurset varer i 20 uker med undervisning hver torsdag kl 17.30-21.30, og passer perfekt for deg som vil kombinere jobb med kompetanseutvikling. Kurset inkluderer 3 fotograferingsdager hvor du får 30 digitale bilder til din portefølje. 

For kontakt eller mer informasjon om Intensivkurs Makeup Artist, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Ingen spesielle opptakskrav. Du søker kurset direkte på skolens hjemmeside. 

Kostnader

Kursavgiften inkluderer en makeupartist-veske med sminke, hårprodukter og redskaper du får som en gave fra Make up Institute. Denne bruker du i løpet av kurset og når du er ute på praksis. Gaven har en verdi på 25 000 kr. 

Registreringsavgift : 4 000,- svenske kroner
Kursavgift: 93 800,- svenske kroner

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Intensivkurs Makeup Artist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Make Up Institute

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm er en av Europas ledende skoler innen Makeup Artist utdanninger. Skolen ligger sentralt i Stockholm og tar imot elever fra hele Europa som ønsker å utdanne seg eller ta en videreutrdanning for å bli Makeup Artist, Hårstylist eller Vippetekniker. 

Utdanningene foregår både på svensk og engelsk. Pensum oppdateres kontinuerlig for å dekke alt nytt som skjer i bransjen. Det gjelder nyheter i form av trender, stiler, materialer og redskaper. Læremålene i utdanningen er utviklet av de beste Makeup Artistene i verden. De er utarbeidet slik at de forbereder elevene på alle krav som stilles til en professjonell Hårstylist og Makeup Artist. 

Master Makeup Artist-utdanningen inkl. Hårstylist utdanningen er den ultimate utdanningen for deg som vil arbeide innenfor alle makeup- og stylistomårdene. Utdanningen Sertifisert Master Makeup Artist sikter på å være så attraktiv som mulig på arbeidsmarkedet, og gir deg ferdighetene du trenger for å kunne tilby dine fremtidige kunder så mange tjenester som mulig.

Store lokaler med studio og fotografer

For at utdanningen skal være så effektiv som mulig anbefaler Make Up Institute sine elever å bruke modeller på alle de praktiske leksjonene. Modellen kan for eksempel være din mamma, søster, venn eller lignende. Hvis du som elev synes det er vanskelig å finne en egen modell tilbyr skolen et modellregister som du får benytte deg av kostnadsfritt. Tanken er at du som elev skal få øve deg på så mange ulike ansiktsstrukturer som mulig, og utnytte tiden maksimalt. 

Make Up Insititute sin læreplan, antallet lærere/assistenter samt skolens lokaler definerer i stor grad skolens kvalitet. Make Up Insititute sine lokaler er på hele 260 kvadratmeter og ligger sentralt i Stockholm. 

Samarbeid med internasjonale institutter

Make Up Institute har ett tett samarbeid med internasjonale institutter og skoler fra ulike deler av verden. Informasjonsutvekslingen og samarbeidet som skolen har med flere av verdens ledende makeupartister bidrar til at elevene får en utdanning av høy kvalitet, og med de aller nyeste teknologiene.

Vil du vite mer? Bestill informasjon idag!

Vis alle utdanninger fra Make Up Institute

Kontaktinformasjon til Make Up Institute

Make Up Institute

sergelgatan 11
11157 Stockholm

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Intensivkurs Makeup Artist:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!