Vis studentum.no som: Mobil

Militære studier, gjennomgående utdanning - Bachelor

Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskole

Militære studier, gjennomgående utdanning - Bachelor

Gjennomgående utdanning på Luftkrigsskolen

Med Luftkrigsskolens gjennomgående utdanning kan man jobbe innen operative bransjer som luftvern, kontroll og varsling, mission support eller force protection.

Her lærer man blant annet lederskap som er relatert til Luftforsvarets oppdrag og særegenhet, luftmakt, forståelse for Luftforsvarets ressurser, samt hvordan de benytter disse for å læse sine oppgaver.

Opptakskrav/Søknad

Luftkrigsskolens gjennomgående utdanning er et studium for deg som ikke har tatt en befalsutdanning tidligere. Det kreves generell studiekompetanse, god fysisk form, god helse og plettfri vandel. Søkere blir kalt inn til felles opptak og seleksjon.

Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskole

Luftkrigsskolen

Luftkrigsskolen i Trondheim får kadettene både militære ferdigheter, akademisk kunnskap, fysisk kapasitet og karakterdannelse. Siden 1949 har skolen utdannet offiserer for dagens og fremtidens norske forsvar, i tråd med Forsvarets krav og samfunnets verdioppfatninger. Som student ved Luftkrigsskolen får du kunnskap om luftmilitær maktbruk og evnen til å lede luftmilitære operasjoner.

Studentene ved Luftkrigsskolen får tett oppfølging i små klasser. Det er et svært godt studentmiljø, og godt kontakt mellom studieleder og studentene. Skolen ligger sentralt i Trondheim, en av Norges største studentbyer, og det er kort avstand til både sentrum og marka.

Vis alle utdanninger fra Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskole

Kontaktinformasjon til Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskole

Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskole


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!