Vis studentum.no som: Mobil

Luftkrigsskolen

Luftkrigsskolen i Trondheim får kadettene både militære ferdigheter, akademisk kunnskap, fysisk kapasitet og karakterdannelse. Siden 1949 har skolen utdannet offiserer for dagens og fremtidens norske forsvar, i tråd med Forsvarets krav og samfunnets verdioppfatninger. Som student ved Luftkrigsskolen får du kunnskap om luftmilitær maktbruk og evnen til å lede luftmilitære operasjoner.

Studentene ved Luftkrigsskolen får tett oppfølging i små klasser. Det er et svært godt studentmiljø, og godt kontakt mellom studieleder og studentene. Skolen ligger sentralt i Trondheim, en av Norges største studentbyer, og det er kort avstand til både sentrum og marka.


Utdanninger

Kontakt skolen

Luftkrigsskolen - Luftforsvarets høgskoleOmtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Kadett X
(4)
Luftkrigsskolen er en flott arena for personlig utvikling og kompetanseheving. Man fordyper seg i fagene Luftmakt og Ledelse, og får en god miks av teori og praksis. Hverdagen er langt mindre firkantet enn man får forespeilet, og skolen viser høy grad av fleksibilitet opp mot tilpasning av hverdagen for den enkelte kadett. Dessuten får du lønn u...
Vis hele omtalen
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 1 omtaler