Vis studentum.no som: Mobil

lovisenberg diakonale høgskole

Lovisenberg diakonale høgskole

Lovisenberg diakonale høgskole (LDH) tilbyr en bachelor i sykepleie og flere videreutdanninger og masterprogram. LDH har et allsidig studentmiljø med ulike sosiale og kulturelle aktiviteter. 

Å studere ved en diakonal høgskole

Ønsker du å studere ved Lovisenberg diakonale høgskole, men lurer på hva en diakonal høgskole innebærer? Kort sagt handler diakoni om kirkens omsorgsarbeid og arbeid for mennesker i nød. Å jobbe diakonalt betyr å være opptatt av menneskerettigheter. I diakonien jobber man for å hjelpe medmennesker som trenger det.

Studietilbud ved Lovisenberg diakonale høgskole

Ved Lovisenberg diakonale høgskole kan du velge mellom en rekke studier innen helse- og omsorgssektoren:

 Sykepleie til syke gamle mennesker 
 
Avansert klinisk sykepleie (allmenn eller intensiv)
 
Avansert klinisk nyfødtsykepleie
 Operasjonssykepleie
 Palliativ omsorg
 Bachelor i sykepleie

Praksisstudier

Studietilbudene ved LDH består delvis av praksisstudier. Høgskolen er ansvarlig for å skaffe praksisplasser. Praksisstudier tilrettelegges i samarbeid med høgskolens faste avtalepartnere i spesialist- og kommunehelsetjenesten i Oslo-området, andre steder i Norge eller i utlandet der høgskolen har samarbeidsavtaler.

I tillegg til å være utplassert på ulike praksissteder vil studentene bruke ferdighetssenteret ved LDH til å lære og trene på praktiske prosedyrer i sykepleien. Ferdighetstreningen skal være så realistisk som mulig sammenliknet med det studentene vil møte ute i praksis. På denne måten vil trening i ferdighetssenteret gjøre studentene bedre forberedt til praksisstudier.

Teknologi i studietiden

Etablering av studentaktive og digitale læringsformer er et viktig satsingsområde ved LDH. Studenter på bachelor og de fleste videreutdanningene ved LDH får utlevert en iPad av nyere modell som er ferdig konfigurert med digitalt læringsinnhold. iPaden vil bli brukt som en del av undervisningen i forelesninger, gruppearbeid, ferdighetssenteret og praksisstudier. I tillegg brukes læringsplattformen Canvas som er bedre tilpasset bruk i høyere utdanning. Vi tilbyr alle studenter opplæring ved bruk av iPad og Canvas.

lovisenberg diakonale høgskole - ldh

Praksis i utlandet

Ønsker du spennende erfaringer og opplevelser, også fra utlandet? Lovisenberg diakonale høgskole tilbyr utveksling for 3. årsstudenter på bachelor i sykepleie, samt studenter på enkelte videreutdanninger. Praksisstudiene kan tas både i Europa, Afrika og Australia. 

Et studieopphold i utlandet gir deg:   • Nye faglige perspektiver og kunnskaper
  • Økte språkkunnskaper
  • Internasjonal erfaring
  • Økt kulturell forståelse
  • Nye venner
  • Minner for livet
  • Økte muligheter på arbeidsmarked i inn- og utland

Grip muligheten til å bli kjent med et annet lands kultur og språk!For kontakt eller mer informasjon om Lovisenberg diakonale høgskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Lovisenberg diakonale høgskole

Lovisenberggt. 15b
0456 Oslo

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Lovisenberg diakonale høgskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Student 2.semester LDH   |   08.03.2013
LDH er en veldig god skole å velge om man vil bli sykepleier. Jeg er elev på 2 semester nå, og synes det nye utdanningsopplegget har vært veldig bra. Veldig gode lærere/forelesere i blant annet anatomi, psykologi og grunnleggende sykepleie. Fint læremiljø med iPad, læringsgrupper og Klinisk Ferdighetssenter. Et spennende og lærerikt studiested s...
Vis hele omtalen
          (4)
Fornøyd elev på LDH   |   05.03.2013
Jeg vil virkelig anbefale Lovisenberg diakonale skole til studenter som vil ha utfordring og en spennende sykepleierutdannelse. På Lovisenberg er det bra miljø der det er lett å få kontakt med medstudenter og det gjør skolehverdagen morro og lærerik! Loviseberg har et godt rykte på seg og utdanner studenter som er reflekterte og interesserte i ...
Vis hele omtalen
          (4)
Karl Tobias   |   03.03.2013
Lovisenberg Diakonale Høgskole er sn svært bra skole. Det er et veldig godt miljø. Du får en bra start som student, læringskurven er oppbygget logisk og fint. Så selv om du ikke har noe erfaring tidligere trenger du ikke å bekymre deg. Studentene blir fordelt i klasser og mindre læringsgrupper, noe som er veldig positivt og skaper et bra samhold...
Vis hele omtalen
          (4)
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Lovisenberg diakonale høgskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Lovisenberg diakonale høgskole
Vurdering
          (4,4)
Basert på 15 omtaler
Intervju med LDH-studenter
Lovisenberg diakonale høgskole

Sykepleierutdanningen ble et naturlig valg for Arne S. Hårsvær. "Dette studiet passer godt for meg, for jeg liker utfordringer. Og det er nok av det i dette yrket" sier Hårsvær.

Christine Eidet jobbet som sykepleier men ønsket og videreutdanne seg, hun bestemte seg derfor å begynne på videreutdanning i intensivsykepleie.

Les mer om hva Arne S. Hårsvær og Christine Eidet har og si om Lovisenberg diakonale høgskole og studiene her.

Les mer