Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Lorenzo de' Medici

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute
Sammendrag
Heltid
Kortere studier
Ulike muligheter, kontakt LdM
Kontakt lånekassen
Firenze, Tuscania
Startdatoer
Firenze
Ulike muligheter, kontakt LdM 
Tuscania
Ulike muligheter, kontakt LdM 

Ulike studiemuligheter - Lorenzo de' Medici

studere i utlandet

Studere i utlandet hos LdM i Firenze eller Tuscania!

Velg et studieprogram i utlandet ved Lorenzo de 'Medici (LdM) – en av Italias mest veletablerte internasjonale institusjoner innen høyere utdanning. Studentene kan velge mellom en rekke kurs innen flere disipliner, og tilpasse studiet for å passe deres faglige og personlige mål.

Studentene kan studere på et av LdMs studiesteder:

  • LdM Firenze ligger midt i hjertet av renessansebyen – ideelt for å studere kunst, design, kunsthistorie og kreativ og kulinarisk kunst.
  • LdM Tuscania, en historisk bakkeby på Latium-landsbygda, tilbyr studentene en altoppslukende italiensk opplevelse, med kurs som italiensk språk og kultur, kunst, kulinarisk kunst, bærekraftig turisme og praktiske kurs i organisk jordbruk.

Det er semesterstart både på høsten og våren. Studentene kan også søke om å ta et helt akademisk årsprogram; for tre-ukers januar-programmer; for fire ukers sommerprogrammer om sommeren, samt for spesielle fire ukers workshops i restaurerings- og arkeologiske feltskoler. Alle kursene undervises på engelsk, bortsett fra italiensk språk og kultur. Kontakt LdM for å finne ut mer.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Lorenzo de' Medici, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å være kvalifisert for å søke på studieprogrammene må studentene:

  • Være minst 18 år gammel
  • Være i en god medisinsk / psykologisk tilstand
  • Ha bevis på engelskferdigheter

Studenter som ønsker å ta Three Cities Program, Archaeology Field School og STEM-kurs, må ha fullført ett års universitet ved starten av studieprogrammet. Kontakt LdM for mer informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter endt studieprogram i utlandet vil deltakerne motta et sertifikat for akademisk ytelse.

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader.

Videopresentasjon

Studere i Italia på Lorenzo de' Medici.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Ulike studiemuligheter - Lorenzo de' Medici? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici

Lorenzo de ’Medici (LdM) | Høyere utdanning ved The Italian International Institute

Siden 1973 har LdM blitt et av Italias mest anerkjente internasjonale institutter for høyere utdanning. Hvert år ønsker LdM velkommen til over 3000 studenter fra over 100 forskjellige land.

LdM tilbyr autentisk italiensk læring og fantastiske opplevelser ved sine studiesteder i Firenze og Tuscania (en historisk bakkeby på Latium-landsbygda).

Skolen tilbyr utdanninger innen: 

Erfaringsbasert læring

LdM blander tradisjonelle og teoretiske læringsmetoder med et nyskapende og praktisk perspektiv, for å gi studentene et best mulig grunnlag til å oppnå vellykkede karrierer i sine respektive felt. Studentene blir oppfordret til å utfordre grensene for sin egen kreativitet.

Instituttet benytter seg av en tverrfaglig tilnærming og har en sterk tilknytting til den profesjonelle sektoren. Dette hjelper studentene med å sikre de praktiske ferdighetene de trenger for å møte utfordringene i deres fremtidige felt.

En autentisk italiensk opplevelse

LdM hjelper studenter til å fremme meningsfulle interaksjoner med det italienske samfunnet, for å få mest mulig ut av omgivelsene, både på et akademisk og personlig nivå.

Hvert campus har sitt eget særpreg, som gjenspeiler kultur og historie. Studentene drar nytte av de kunstneriske røttene til historiske Firenze og den sanne italienske opplevelsen av Tuscania.

Vis alle utdanninger fra Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Kontaktinformasjon til Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Via della Rocca
01017 Tuscania

Tlf: +39055287203


Vil du vite mer?

To order information from Ulike studiemuligheter - Lorenzo de' Medici, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!