Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Firenze
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Firenze

Smykkedesign

smykkedesign utdanning

Ta et årsstudium i smykkedesign i Italia!

Denne utdanningen gir studentene et allsidig syn og kunnskap om smykkedesign. Studentene blir veiledet til å tilegne seg en solid base i håndverk, og blir samtidig oppfordret til å skyve grensene for fantasien.

Årsstudiet i smykkedesign har som mål å gjøre studentene kjent med:

  • Grunnleggende teknikker for å designe og lage smykker, ved å bruke både tradisjonelle og innovative metoder
  • Kreativ forskning for å utvikle individuelle stiler og estetikk
  • Omfattende kunnskap om de ulike områdene som involverer smykker, fra historie til nåværende trender, samt fakta og teori om metaller og edelstener

En praktisk og teoretisk tilnærming

Noen av teknikkene som dekkes i programmet er: grunnleggende smykkekonstruksjon i metall, voksutskjæring og støping, steininnstilling, håndtegnet smykker, design og gjengivelse, digital 3D-projeksjon. Praktiske kurs består av hands-on-prosjekter, inkludert tekniske øvelser samt individuelle kreative oppgaver. De teoretiske kursene i smykkehistorie, metallurgi og gemologi gir studentene en solid bakgrunn for å bli profesjonelle smykkedesignere.

å studere smykkedesign i firenze

Firenze, med sin lange historie og tradisjon innen gullsmedarbeid, gir det perfekte miljøet for å studere smykkedesign. I renessansetiden ble mange kjente malere, skulptører og arkitekter trent i de florentinske gullsmedstudioene, og brakte en sterk kreativ ånd innen smykkesmak. Denne ånden lever fortsatt i Firenze i dag.

Fakultetet består av erfarne fagpersoner som er aktive i smykkebransjen som kunstnere, designere, gullsmeder, steinsettere, historikere og gemologer. De bringer sin profesjonelle ekspertise til klasserommet og overfører sin store lidenskap til studentene.

For kontakt eller mer informasjon om Smykkedesign, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Studentene må være minst 18 år
  • Studentene må være i god medisinsk / psykologisk tilstand
  • Gode ferdigheter i engelsk

Kontakt skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Studenter som har fullført ettårig utdanning i smykkedesign, kan gå videre til profesjonelt år og fullføre et toårig program i smykkedesign.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Videopresentasjon

VICE + FLOW: Jewelry exhibition at LdM Gallery

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Smykkedesign? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici

Lorenzo de ’Medici (LdM) | Høyere utdanning ved The Italian International Institute

Siden 1973 har LdM blitt et av Italias mest anerkjente internasjonale institutter for høyere utdanning. Hvert år ønsker LdM velkommen til over 3000 studenter fra over 100 forskjellige land.

LdM tilbyr autentisk italiensk læring og fantastiske opplevelser ved sine studiesteder i Firenze og Tuscania (en historisk bakkeby på Latium-landsbygda).

Skolen tilbyr utdanninger innen: 

Erfaringsbasert læring

LdM blander tradisjonelle og teoretiske læringsmetoder med et nyskapende og praktisk perspektiv, for å gi studentene et best mulig grunnlag til å oppnå vellykkede karrierer i sine respektive felt. Studentene blir oppfordret til å utfordre grensene for sin egen kreativitet.

Instituttet benytter seg av en tverrfaglig tilnærming og har en sterk tilknytting til den profesjonelle sektoren. Dette hjelper studentene med å sikre de praktiske ferdighetene de trenger for å møte utfordringene i deres fremtidige felt.

En autentisk italiensk opplevelse

LdM hjelper studenter til å fremme meningsfulle interaksjoner med det italienske samfunnet, for å få mest mulig ut av omgivelsene, både på et akademisk og personlig nivå.

Hvert campus har sitt eget særpreg, som gjenspeiler kultur og historie. Studentene drar nytte av de kunstneriske røttene til historiske Firenze og den sanne italienske opplevelsen av Tuscania.

Vis alle utdanninger fra Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Kontaktinformasjon til Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute


Tlf: +39055287203

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Ida K., Sverige
Studying Jewelry Design at LdM in the centre of Florence, Italy, was truly inspiring. Had the opportunity to explore the creative area, together with a group of students from all over the world and with teachers who would really dedicate their time to guide you. Learning to render jewelry by hand by using watercolors on paper was fantastic. As i...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

To order information from Smykkedesign, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler