Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Firenze
Kontakt lånekassen

Restaurering og konservering

restaurering og konservering utdanning

Ta et årsstudium i restaurering og konservering i Italia!

Restaurerings- og konserveringsstudiet er et strukturert program som tar sikte på å utdanne en ny generasjon av fremtidige profesjonelle konservatorer. Du vil lære om den antikke italienske og florentinske tradisjonen for restaurering og bevaring, samtidig som det integreres med toppmoderne teknikker og kunnskap.

Utdanningens oppbygging

Utdanningen er strukturert som en sekvens av kurs som omfavner både teoretisk akademisk kunnskap og tekniske ferdigheter som trengs i dette yrket. Gjennom en praktisk tilnærming til restaurering med fokus på fresker, malerier og polykrom treskulptur, lærer studentene å delta i en dialog med hvert verk ved å omfavne det i sin komplekse helhet. Studenten må håndtere både kunstspråket og vitenskapen for å komme til den mest hensiktsmessige behandlingen. For å oppnå dette, må det være en fullstendig forståelse av hvordan et kunststykke ble opprettet og av teknikker og materialer som brukes mens man tar hensyn til deres egenskaper.

Et praktisk studie

Under laboratorieøkter deltar studentene i utarbeidelsen av eldgamle malerier, som egg tempera, håndlaget oljemaling, gesso-colletta-grunning, gullbladverktøy og hvordan man bruker pigmenter til fresker og mer for å forstå egenskapene til hvert arbeid. For å fullt ut sette pris på egenskapene til eldgamle kunstverk, lærer studentene også å lage fresker fra tegningsstadiet til det ferdige produktet som en øvelse i restaurering og bevaring. Studentene er da klare, under veiledning fra den erfarne instruktøren, til å gjennomføre originale malerier og treskulpturer fra det 14. til 19. århundre.

For kontakt eller mer informasjon om Restaurering og konservering, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Studentene må være minst 18 år
  • Studentene må være i god medisinsk / psykologisk tilstand
  • Gode ferdigheter i engelsk

Kontakt skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Restaurering og konservering? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici

Lorenzo de ’Medici (LdM) - Høyere utdanning ved The Italian International Institute

Siden 1973 har LdM blitt et av Italias mest anerkjente internasjonale institutter for høyere utdanning. Hvert år ønsker LdM velkommen til over 3000 studenter fra over 100 forskjellige land.

LdM tilbyr autentisk italiensk læring og fantastiske opplevelser ved sine tre studiesteder Firenze, Roma og Tuscania (en historisk bakkeby på Latium-landsbygda).

Skolen tilbyr utdanninger innen: 

Erfaringsmessig læring

LdM blander tradisjonelle og teoretiske læringsmetoder med et nyskapende og praktisk perspektiv, for å gi studentene et best mulig grunnlag til å oppnå vellykkede karrierer i sine respektive felt. Studentene blir oppfordret til å utfordre grensene for sin egen kreativitet.

Instituttet benytter seg av en tverrfaglig tilnærming og har en sterk tilknytting til den profesjonelle sektoren. Dette hjelper studentene med å sikre de praktiske ferdighetene de trenger for å møte utfordringene i deres fremtidige felt.

En autentisk italiensk opplevelse

LdM hjelper studenter til å fremme meningsfulle interaksjoner med det italienske samfunnet, for å få mest mulig ut av omgivelsene, både på et akademisk og personlig nivå.

Hvert campus har sitt eget særpreg, som gjenspeiler kultur og historie. Studentene drar nytte av de kunstneriske røttene til historiske Firenze, den pulserende byen Roma og den sanne italienske opplevelsen av Tuscania.

Vis alle utdanninger fra Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Kontaktinformasjon til Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute

Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute


Tlf: +39055287203

Vil du vite mer?

To order information from Restaurering og konservering, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!