Vis studentum.no som: Mobil

SH'BAM-instruktør

Les Mills
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oslo
2 dager
Heltid/deltid
Nei
Startdatoer
Oslo
09.05.2020 
14.11.2020 

SH'BAM-instruktør

instruktørkurs trening

UTDANN DEG SOM SH’BAM®-INSTRUKTØR

Elsker du trening og brenner litt ekstra for dans? Da er en grunnutdanning i SH’BAM® det rette valget for deg!

SH’BAM® er en perfekt blanding av den nyeste musikken og enkle, men hete dansebevegelser der fokus ligger mer på å ha det gøy enn å utføre øvelsen perfekt. Alle kan danse SH’BAM®, alt du trenger er en leken holdning og la din indre stjerne lyse. SH’BAM® er en befriende, morsom og sosial måte å trene på!

Som SH’BAM®-instruktør er det bra om du har erfaring fra dans og er utadvendt.

Kursets opplegg
Under utdanningen blandes teori og praksis og du kommer til å utføre øvelser som hjelper deg med å utvikle din teknikk. Du får individuell tilbakemelding på hvordan du utfører din økt, din rolle som instruktør og teknikk. Vi sørger for at du forlater utdanningen med de verktøyene du trenger for å kunne utvikle deg selv videre.

Lisensiert Les Mills-instruktør
I løpet av to måneder etter du har blitt godkjent på utdanningen må du sende inn en lisensfilm, for evaluering og tilbakemelding. Når du får ”pass” på filmen er det på tide å innta scenen som en Les Mills-instruktør. Du har også mulighet til å søke jobb på flere enn 20 000 treningssentre rundt omkring i verden, i flere enn 100 land, da lisensen din er internasjonal.

For kontakt eller mer informasjon om SH'BAM-instruktør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Eksamen og sertifikat

Etter utdanningen får du en lisens som er internasjonal. Som Les Mills-instruktør kan du søke jobb på over 20 000 treningssentre i over 100 land.

Slik søker du

Utdanningen krever ingen forkunnskaper, men det er bra å være bevisst på at en Les Mills grunnutdanning er fysisk krevende. Derfor bør du være i god form og ha erfaring fra den type trening som du vil begynne å instruere i.

Kostnader

Pris: 3200 NOK. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen SH'BAM-instruktør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Les Mills

utdanning les mills

Velkommen til Les Mills!

Å skape livsforandrende treningsopplevelser for mennesker verden over kan også bli en del av din hverdag. Ved å utdanne deg som instruktør i et av Les Mills ulike treningskonsept har du mulighet til å søke jobb på flere enn 20 000 treningssentre over hele verden i mer enn 100 land.

Les Mills gruppetreningsprogram er gjennomarbeidede, førkoreograferte konsept som gir deltakerne en effektiv, sikker og morsom trening, og som dessuten er basert på den siste forskningen.

Utdanning, lisensiering og videreutvikling

  1. Når du har booket deg på din grunnutdanning får du all informasjonen du trenger for å forberede deg.
  2. Utdanningen kommer til å utfordre og inspirere deg, slik at du forlater dine to dager lange utdanning med de verktøy og den teknikk som trengs for å starte reisen til å bli en lisensiert instruktør. I løpet av to måneder etter at du har blitt godkjent på utdanningen må du sende inn en lisensfilm, for å bli evaluert og få tilbakemelding. Når du har fått ”pass” på filmen er det på tide å innta scenen som en Les Mills-instruktør.
  3. Som utdannet instruktør har du også mulighet til jevnlig å videreutvikles. Med hjelp av kvartalsutdanninger som skjer hver tredje måned når koreografi og musikk oppdateres i respektive program. Men også med videreutdanningen Advanced Training, der du kan ta skrittet videre i din instruktørkarriere.


Les Mills tilbyr utdanninger i følgende program:

Fysisk krevende grunnutdanning

Det er viktig å være bevisst på at en Les Mills grunnutdanning er fysisk krevende. Derfor anbefaler vi at du har deltatt på timer i programmet du vil instruere i før din utdanning.

Samhold og glede
Ta del i fellesskapet og hjelp oss å bidra med at flere mennesker finner gleden ved å bevege seg og skape sunne vaner – Bli Les Mills-instruktør i dag!

Vis alle utdanninger fra Les Mills

Kontaktinformasjon til Les Mills

Les Mills

Birger Jarlsgatan 57A
113 56 Stockholm

Tlf: 46-0855609690
lesmills.com


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra SH'BAM-instruktør:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!