Vis studentum.no som: Mobil

läre norge

Utdanning og veiledning innen sosialt arbeid, omsorg og skole

Lära – utdanning og veiledning innen sosialt arbeid, eldreomsorg, demensomsorg og skole.

Vi tilbyr åpne utdanninger, veiledning og skreddersydde løsninger.

Om Lära

Lära holder til både i Norge og i Sverige. Vi tilbyr kurs i Studio 3 med kursholdere som er sertifiserte av Studio 3, England.

Lära er et av Sveriges ledende foretak innen kurs og kompetansehevende tiltak innen sosialt arbeid, omsorg, skole og behandling. Vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Vi er overbeviste om at kunnskap og kompetansehevende tiltak er et steg i riktig retning.

For oss er kvalitet viktig. En del av vårt kvalitetsarbeid er at vi alltid utarbeider våre kurs sammen med våre kunder og følger opp videre med kurs hvor fokus er på forbedringer og forandringer.

Vår pedagogikk

All utdanning handler om læring. Våre utdanninger gir deg teoretisk innsikt og praktisk kunnskap som du kan ta direkte i bruk på din arbeidsplass. Å øve, reflektere og prøve under en utdanning, bidrar til en endret atferd som tilfører verdi både for deg som medarbeider og for organisasjonen. Våre kursholdere har omfattende teoretisk kunnskap og mange års praktisk erfaring.

Innholdet i våre utdanninger tar alltid utgangspunkt i at omsorgsmottakerne skal møtes med respekt, omsorg og varme. Den du arbeider med er hovedpersonen – og du skal tilpasse din arbeidsmåte for å kunne gi riktig støtte og omsorg.

Sertifiserte undervisere

For å sikre kvaliteten i våre utdanninger, er Läres kursholdere sertifiserte gjennom High Performance Learning Journey (HPLJ). HPLJ er en pedagogisk modell for hvordan man skaper effekt og oppnår resultat av utdanninger.


For kontakt eller mer informasjon om Lära, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Studio 3, lavaffektiv tilnærming Nettstudier

Vis alle

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Lära.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Lära:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!