Vis studentum.no som: Mobil

Klesdesign og kostymedesign – Bachelor

Kunsthøgskolen i Oslo
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Benytt kontaktskjema - Oslo
Søknadsfrist: Kontakt Kunsthøgskolen i Oslo
Ja

Klesdesign og kostymedesign – Bachelor

Bachelor i Klesdesign og kostymedesign

I løpet av bachelorstudiet vil det være mulig å fordype seg i klesdesign eller kostymedesign. Klesdesignere arbeider for industri eller ved eget verksted. Kostymedesignere arbeider for teater, film og TV.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Studiepoeng (ECTS)

180

Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo – Oslo National Academy of the Arts

Ser du etter en kreativ eller kunstnerisk utdanning? Kunsthøgskolen i Oslo består av seks avdelinger, og er en sammenslåing av tidligere selvstendige høgskoler:

  • Avdeling Design har fagansvar for utdanning i grafisk design, illustrasjon, klesdesign, kostymedesign, interiørarkitektur og møbeldesign.

  • Avdeling Kunst og handverk har fagansvar for utdanning i tekstilkunst, grafisk kunst og teikning, keramisk kunst, og dessutan metall- og smykkekunst.

  • Avdeling Kunstakademiet har fagansvar for utdanning innanfor biletkunst og arbeider på tvers av medium, disiplinar og tilnærmingar og handsamar formale og materielle problemstillingar i tillegg til postkonseptuelle, sosiale og politiske spørsmål.

  • Avdeling Teaterhøgskolen har fagansvar for utdanning av skodespelarar og regissørar, og fordjuping i skodespelarfag, regi, scenetekst og scenograf og dessutan praktisk-pedagogisk utdanning i teater.

  • Avdeling Balletthøgskolen har fagansvar for utdanning av koreografar og dansarar innanfor samtidsdans, klassisk ballett og jazzdans og i tillegg praktisk-pedagogisk utdanning innanfor dans.

  • Avdeling Operahøgskolen har fagansvar for utdanning innanfor opera, song- og scenefag, med stor vekt på sceniske produksjonar.
Vis alle utdanninger fra Kunsthøgskolen i Oslo

Kontaktinformasjon til Kunsthøgskolen i Oslo

Kunsthøgskolen i Oslo

Fossveien 24
0551 Oslo

Tlf: +47 22 99 55 00
Fax +47 22 99 55 02
www.khio.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!