Vis studentum.no som: Mobil

Billedkunst – Bachelor

Kunstakademiet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Benytt kontaktskjema - Oslo
Søknadsfrist: Kontakt Kunsthøgskolen i Oslo
Ja

Billedkunst – Bachelor

Bachelor i Billedkunst

Bachelorutdanningen i billedkunst er et selvstendig og avsluttende studium der målet skal være å gi den deg tilstrekkelig innføring i faget til at du skal kunne bruke kompetansen for å etablere seg som selvstendig billedkunstner.

Billedkunst studiet er variert, komplekst og fleksibelt slik at det kan forholde seg til en kunstscene som er i stadig forandring og fremmer en konseptuell forståelse av hva en kunstnerisk produksjon innebærer. Det legges vekt på intellektuelle, metodiske og analytiske ferdigheter. Den tekniske siden av utdanningen lærer du hvordan du skal bearbeide og virkeliggjøre din kunnskap og kompetanse i mange forskjellige områder av samfunnet. Deler av studiet kan tas i utlandet via skolens utvekslingsavtaler.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Kunstakademiet

Kunstakademiet

Kunstnerisk praksis utgjør kjernen i utdanningen ved Kunstakademiet. Avdelingen arbeider på tvers av medier, disipliner og tilnærminger – og behandler formale og materielle problemstillinger vel så mye som postkonseptuelle, sosiale og politiske spørsmål.

Avdelingen selv tenker på Kunstakademiet som et unikt kollektiv: kunstnere fra en rekke bakgrunner, land, fagfelt, ulike kjønn og generasjoner møtes for å skape det de mener er det ideelle stedet for utviklingen av deres praksiser.

Som en del av Kunsthøgskolen i Oslo, Norges største utdanningsinstitusjon for kunstnere, tilbys Kunstakademiets studenter å samarbeide med dansere, koreografer, skuespillere, dramaturger og teaterregissører, samt grafiske designere, mote- og interiørdesignere, spesialister innenfor keramikk, tekstil, grafikk, metallarbeid og en rekke andre fagfelt. 

Vis alle utdanninger fra Kunstakademiet

Kontaktinformasjon til Kunstakademiet

Kunstakademiet

Fossveien 24
0551 Oslo

Tlf: 22 99 55 00
khio.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!