Vis studentum.no som: Mobil

Spansk i Costa Rica

Kulturstudier
Sammendrag
Heltid
Ett semester
Årsstudium
Oppstart: Vår / Høst - San Isidro
Ja

Spansk i Costa Rica

studere spansk i costa rica

Studere spansk i Costa Rica

Vil du lære deg spansk og studere i Latinamerika et semester eller studieår? I Costa Rica tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert. Studiene tilbys i samarbeid med Universidad Internacional San Isidro Labrador, Costa Rica.

Studiene støttes av Lånekassen, inkludert reisestipend og stipend til skolepenger. Studiene kan inngå i din norske bachelorgrad etter godkjenning ved ditt universitet. Undervisningsstart i september og januar.

Kulturstudier hjelper deg med å velge nivå:

  • Nybegynner – Spansk 0 (med tilvalg latinamerikansk historie)
  • Viderekommende – Spansk 1 (med tilvalg latinamerikansk historie)
  • Avansert – Spansk 2 (med tilvalg latinamerikansk litteratur)

Spansk språk

Når du studerer spansk i et spansktalende land blir pensum og bruken av det nye språket en del av dagliglivet. Med initiativ og pågangsmot lærer du å snakke spansk.

Seminarundervisningen skjer i små grupper, ledet av lærere fra Universitetet. De er utdannet til å undervise spansk og legger til rette for at studentene får praktisere språket både muntlig og skriftlig. Som en del av undervisningen besøker man også lokale organisasjoner. Grammatikkundervisningen gis hovedsakelig i forelesninger.

Den viktigste delen av studiet er kanskje likevel tiden du bruker på å kaste deg inn i det costaricanske samfunnet og de daglige spanske samtalene med menneskene rundt deg.

Våre spanskstudier er akademiske og gir costaricanske credits som kan inngå i norsk grad etter søknad. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk i Costa Rica, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Søknad

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender Kulturstudier deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depostium på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Kulturstudier!

Studiefakta, Tittel m.m

Kombinert med tilvalgsfag gir dette et fulltidsstudium med 16 costaricanske credit, som tilsvarer 30 norske studiepoeng. Studiet kan dermed etter søknad til universitetet inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. I Costa Rica, Norge eller verden forøvrig. Snakk gjerne med Kulturstudier og din studieveileder om integrering i din bachelorgrad.

Kostnader

Studiegebyr: 69 000 kr (59 000 uten overnatting)
Lånekassestøtte: ca 90 000 kr 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk i Costa Rica.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Kulturstudier

Kulturstudier – Studier i Asia, Latin-Amerika og Afrika

Gjør deg klar til fremtidens globale arbeidsliv! Sammen med norske og utenlandske universitetspartnere tilbyr Kulturstudier engelskspråklige akademiske studier med høy kvalitet og relevans, for studenter og forelesere fra hele verden.

Kulturstudier tilbyr både semesterstudier, årsstudier og bachelorstudier i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen!

Kulturstudier gir deg undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på spennende studiesteder rundt om i verden. Her får du unike kultur- og naturopplevelser, spennende fagkombinasjoner, nye bekjentskaper og verdifulle erfaringer. 

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen

Kulturstudier samarbeider tett med universiteter og høyskoler i Norge, og i studielandene. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen, og kan inngå i din bachelor etter søknad til universitet der du tar graden. Det legges vekt på å utnytte de fordelene det gir å arbeide i mindre grupper der man blir godt kjent med hverandre. Som student med Kulturstudier vil du oppleve at de faglige diskusjonene like gjerne kan foregå over kafébordet en sen kveld som i forelesningssalen eller seminargruppen. 

Kulturstudiers universitetspartnere er:                                           

  • OsloMet
  • Universidad Nacional de San Martin
  • Universidad Internacional San Isidro
  • University of Danang
  • Pokhara University
  • University of Cape Coast

Kulturstudier

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Markveien 35b
0554 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk i Costa Rica:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!