Vis studentum.no som: Mobil

Spansk i Argentina

Kulturstudier
Sammendrag
Årsstudium
Buenos Aires
Ett semester
Heltid
Oppstart: Vår / Høst - Buenos Aires
Ja
Klasserom

Spansk i Argentina

Spanskstudier i Argentina med Kulturstudier

Spanskstudier – lær spansk i Argentina

Vil du studere i Argentina? I Buenos Aires tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert ved Universidad Nacional de San Martin i Buenos Aires. I tillegg til spanskstudiene følger du to engelskspråklige emner innen samfunnsfag eller humaniora.

Studiene støttes av Lånekassen, inkludert reisestipend og stipend for skolepenger. Studiene kan inngå i din norske bachelorgrad etter godkjenning ved ditt universitet. Undervisningsstart i februar og august.

KULTURSTUDIER hjelper deg MED å velge nivå:

 • Nybegynner – Spansk 0
 • Viderekommende – Spansk 1
 • Avansert – Spansk 2

Tilvalgsfag

Spanskundervisningen utgjør to tredeler av semesteret. For den siste tredje velger du blandt følgende engelskspråklige fag:

 • CSR – Bedrifters samfunnsansvar
 • Spanskamerikansk litteratur
 • Argentinsk historie
 • Filosofihistorie med miljøfilosofi

Kombinasjoner

Du velger en av følgende kombinasjoner per semester:

studere spansk i argentina

Hvert alternativ utgjør et fullt semester, og tilsvarer minst 30 studiepoeng.

Spanskundervisningen

Når du studerer spansk i et spansktalende land blir pensum og bruken av det nye språket en del av dagliglivet. Med initiativ og pågangsmot lærer du å snakke spansk flytende.

Seminarundervisningen skjer i grupper på ca seks studenter, hvor studentene får praktisere språket både muntlig og skriftlig. Som en del av undervisningen besøker man også lokale organisasjoner. Noe undervisning foregår i fellesforelesninger.

Den viktigste delen av studiet er kanskje likevel tiden du bruker på å kaste deg inn i det argentinska samfunnet og de daglige spanske samtalene med menneskene rundt deg.

Spanskstudiene er akademiske og gir studiepoeng. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk i Argentina, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.

Søknad

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender Kulturstudier deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depostium på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Kulturstudier!

Studiefakta, Tittel m.m

Kombinert med tilvalgsfag tilsvarer spanskstudiet 30 studiepoeng som kan inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. Snakk gjerne med Kulturstudier og din studieveileder om integrering i din bachelorgrad. Flere norske universiteter tilbyr bachelorgrad og mastergrad i spansk.

Ønsker du et helt studieår med spansk kan du fortsette på neste nivå i Argentina – eller du kan bruke tiden mellom semesterene til å praktisere spansk mens du backpacker deg gjennom Latinamerika til Nicaragua, før du fortsetter spanskstudiene der.

Kostnader

Studiegebyr: 69 000 kr (59 000 uten overnatting)
Lånekassestøtte: 90 000 kr

Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk i Argentina.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Kulturstudier

Kulturstudier – Studier i Asia, Latin-Amerika og Afrika

Gjør deg klar til fremtidens globale arbeidsliv! Sammen med norske og utenlandske universitetspartnere tilbyr Kulturstudier engelskspråklige akademiske studier med høy kvalitet og relevans, for studenter og forelesere fra hele verden.

Kulturstudier tilbyr både semesterstudier, årsstudier og bachelorstudier i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen!

Kulturstudier gir deg undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på spennende studiesteder rundt om i verden. Her får du unike kultur- og naturopplevelser, spennende fagkombinasjoner, nye bekjentskaper og verdifulle erfaringer. 

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen

Kulturstudier samarbeider tett med universiteter og høyskoler i Norge, og i studielandene. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen, og kan inngå i din bachelor etter søknad til universitet der du tar graden. Det legges vekt på å utnytte de fordelene det gir å arbeide i mindre grupper der man blir godt kjent med hverandre. Som student med Kulturstudier vil du oppleve at de faglige diskusjonene like gjerne kan foregå over kafébordet en sen kveld som i forelesningssalen eller seminargruppen. 

Kulturstudiers universitetspartnere er:                                           

 • OsloMet
 • Universidad Nacional de San Martin
 • Universidad Internacional San Isidro
 • University of Danang
 • Pokhara University
 • University of Cape Coast

Kulturstudier

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Markveien 35b
0554 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk i Argentina:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!