Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Spansk - Årsstudium

Kulturstudier
Sammendrag
Heltid
To semestre
Årsstudium
Kontakt Kulturstudier
Ja
Søknadsfrist: Løpende opptak
Buenos Aires, San Isidro
Startdatoer
Buenos Aires Søknadsfrist
Kontakt Kulturstudier 
Løpende opptak
San Isidro
Kontakt Kulturstudier 

Spansk - Årsstudium

Årsstudium i Spansk - Kulturstudier

Årsstudium i Spansk

Ønsker du å lære spansk? I samarbeid med universiteter i Argentina og Costa Rica gir Kulturstudier deg muligheten til å lære flytende spansk, ved å bo, studere og reise i Latin-Amerika!

Du behøver ikke kunne spansk før du starter på studiet. Lånekassen støtter reise, studier og opphold, og studiepoengene kan inngå i en norsk eller latinamerikansk bachelorgrad.

Hvorfor studere spansk i Latin-Amerika?

Ved å lære deg spansk styrker du mulighetene dine i et internasjonalt arbeidsliv. Og døren til Latin-Amerika står åpen for deg resten av livet.

400 millioner spansktalende mennesker bor i Latin-Amerika. Det sier seg selv at variasjonen er stor. Ikke minst mellom urfolkene og det moderne; mellom det indianske og det latinske. Geografien strekker seg fra antarktis til Texas; og fra karibiske strender til snøkledte fjellkjeder.

Om spanskstudiene

Kombinasjonen av spanskstudier, spanskspråklig hverdagsliv, reiseliv og spesialutdannede universitetslærere gir deg muligheten til å lære deg spansk flytende i løpet av et studieår.

Spanskstudiene kombineres med engelskspråklige studier i samfunnsvitenskap, bedriftsøkonomi og humaniora.

Ett, to eller mange semestre

Hvor lenge vil du reise og studere i Latin-Amerika? Du kan begynne med ett semester, og så tar du det derfra. Mange velger å begynne med et semester i Costa Rica. For så å reise gjennom Latin-Amerika til Argentina, og fortsette studiene der. Du kan også gjøre motsatt – eller bli værende på samme studiested.

Bachelor eller master fra Latin-Amerika

Studiene kan inngå i norsk bachelorgrad. Men tilbudet er også en inngangsport til videre gradsstudier i Latin-Amerika. Samme hva du vil bli: arkitekt, ingeniør, psykolog, økonom, danser, regissør osv. Våre universitetspartnere har brede studietilbud.

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiene kan inngå norsk bachelorgrad. Men tilbudet er også en inngangsport til videre gradsstudier i Latin-Amerika. Samme hva du vil bli: arkitekt, ingeniør, psykolog, økonom, danser, regissør osv. Kulturstudiers universitetspartnere har brede studietilbud.

Opptakskrav/Søknad

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender Kulturstudier deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depostium på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Kulturstudier.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium / Bachelornivå

Kostnader

Lånekassen: mellom 180.000 - 212.000
Studiegebyr og bolig: 117.000
Andre kostnader: 20.000
Overskudd til levekostnader og reise: 76.000
Egenfinansiering: 0

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Kulturstudier

Kulturstudier – Studier i Asia, Latin-Amerika og Afrika

Gjør deg klar til fremtidens globale arbeidsliv! Sammen med norske og utenlandske universitetspartnere tilbyr Kulturstudier engelskspråklige akademiske studier med høy kvalitet og relevans, for studenter og forelesere fra hele verden.

Kulturstudier tilbyr både semesterstudier, årsstudier og bachelorstudier i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen!

Kulturstudier gir deg undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på spennende studiesteder rundt om i verden. Her får du unike kultur- og naturopplevelser, spennende fagkombinasjoner, nye bekjentskaper og verdifulle erfaringer. 

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen

Kulturstudier samarbeider tett med universiteter og høyskoler i Norge, og i studielandene. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen, og kan inngå i din bachelor etter søknad til universitet der du tar graden. Det legges vekt på å utnytte de fordelene det gir å arbeide i mindre grupper der man blir godt kjent med hverandre. Som student med Kulturstudier vil du oppleve at de faglige diskusjonene like gjerne kan foregå over kafébordet en sen kveld som i forelesningssalen eller seminargruppen. 

Kulturstudiers universitetspartnere er:                                           

  • OsloMet
  • Universidad Nacional de San Martin
  • Universidad Internacional San Isidro
  • University of Danang
  • Pokhara University
  • University of Cape Coast

Kulturstudier

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Markveien 35b
0554 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!