Vis studentum.no som: Mobil

Exphil med miljøfilosofi

Kulturstudier
Sammendrag
Heltid
Ett semester
Årsstudium
Oppstart: Vår / Høst - Buenos Aires
Ja

Exphil med miljøfilosofi

Exphil med miljøfilosofi - Kulturstudier

Studere Filosofihistorie og miljøfilosofi i Buenos Aires

I Buenos Aires tilbyr vi filosofihistorie og miljøfilosofi i kombinasjon med spanskstudier, ved det moderne og prestisjetunge Universidad Nacional de San Martin.

Undervisningsstart i februar og august.

Filosofihistorie og miljøfilosofi

Emnet gir studentene en innføring i filosofiens historie, med gjennomgående fokus på hvordan filosofien har vært med på å forme synet på vårt forhold til naturen. Studentene vil få en innføring i noen utvalgte grunnleggende problemstillinger i filosofi og forskning. Sentrale og innflytelsesrike bidrag i filosofihistorien vil bli analysert og diskutert. Emnet vil fokusere på noen premissleverandører for det moderne samfunnet som utviklingen av vitenskapen og vitenskapens erkjennelser og forståelsesformer.

  • Filosofi- og vitenskapshistorie
  • Etikk
  • Vitenskapsfilosofi
  • Argumentasjonsteori

Den samlede innsikten studentene får vil bli brukt til å undersøke hvordan filosofien kan fungere som endringsagent i en tid med store miljømessige utfordringer.

Slik forløper semesteret

Før undervisningen begynner i Buenos Aires har du en selvstudieperiode da du skal gjøre deg kjent med pensum og skrive en kort oppgave.

Undervisningsperioden varer i ca fire måneder, med forelesninger, seminarer, felt-turer, gruppeoppgave og individuell innleveringsoppgave.

Universitetspartner

Studiene i Argentina tilbys i samarbeider med Universidad Nacional de San Martin. Du får således argentinske studiepoeng fra et av Argentinas beste offentlige universiteter. Universidad Nacional de San Martin er internasjonalt godkjent – også av Lånekassen.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.

Søknad

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender Kulturstudier deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depostium på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Kulturstudier!

Studiefakta, Tittel m.m

Studiet gir (kombinert med dine andre valgte delemner) 30 studiepoeng som kan inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. Snakk gjerne med Kulturstudier din studieveileder om innpassning i din bachelorgrad.

Ønsker du et år i Argentina, kan studiet kombineres med et semester med spansk, CSR og/eller litteratur.

Kostnader

Studiegebyr: 69 000 kr (59 000 uten overnatting)
Lånekassestøtte: 90 000 kr med spanskstudier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Exphil med miljøfilosofi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Kulturstudier

Kulturstudier – Studier i Asia, Latin-Amerika og Afrika

Gjør deg klar til fremtidens globale arbeidsliv! Sammen med norske og utenlandske universitetspartnere tilbyr Kulturstudier engelskspråklige akademiske studier med høy kvalitet og relevans, for studenter og forelesere fra hele verden.

Kulturstudier tilbyr både semesterstudier, årsstudier og bachelorstudier i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen!

Kulturstudier gir deg undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på spennende studiesteder rundt om i verden. Her får du unike kultur- og naturopplevelser, spennende fagkombinasjoner, nye bekjentskaper og verdifulle erfaringer. 

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen

Kulturstudier samarbeider tett med universiteter og høyskoler i Norge, og i studielandene. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen, og kan inngå i din bachelor etter søknad til universitet der du tar graden. Det legges vekt på å utnytte de fordelene det gir å arbeide i mindre grupper der man blir godt kjent med hverandre. Som student med Kulturstudier vil du oppleve at de faglige diskusjonene like gjerne kan foregå over kafébordet en sen kveld som i forelesningssalen eller seminargruppen. 

Kulturstudiers universitetspartnere er:                                           

  • OsloMet
  • Universidad Nacional de San Martin
  • Universidad Internacional San Isidro
  • University of Danang
  • Pokhara University
  • University of Cape Coast

Kulturstudier

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Markveien 35b
0554 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Exphil med miljøfilosofi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!