Vis studentum.no som: Mobil

Spansk i Costa Rica

Kulturstudier
Sammendrag
Språkkurs
San Isidro
30 stp
Heltid
Støttet av lånekassen

Spansk i Costa Rica

Studere Spansk i Costa Rica

Vil du lære deg spansk? Vil du bo, studere og reise i Latin-Amerika et semester eller studieår? I Costa Rica tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert.

Spanskstudiene er akademiske og gir studiepoeng og tilbys i samarbeid med Universidad Internacional San Isidro Labrador.

Vi hjelper deg å velge nivå:

  • Nybegynner - Spansk 0
  • Viderekommende - Spansk 1
  • Avansert - Spansk 2

 

Slik forløper semesteret

  1. Selvstudieperioden: Før undervisningen begynner har du en selvstudieperiode da du skal gjøre deg kjent med pensum og skrive en kort oppgave.
  2. Undervisningsperioden i San Isidro varer 4 måneder, med forelesninger, seminarer, ekskursjoner og eksamener.

 

Årsstudium

Ønsker du et helt studieår med spansk kan du fortsette på neste nivå i Costa Rica - eller du kan bruke tiden mellom semesterene til å praktisere spansk mens du backpacker deg gjennom Latin-Amerika til Argentina, og fortsette spanskstudiene der.

Relevans

Spansk er det nest største morsmålsspråket i verden, det nest største fremmedspråket, og det tredje mest brukte språket på internett. Man angrer ikke på at man lærte seg et språk som snakkes av så mange medmennesker.

Spanskundervisningen

Når du studerer spansk i et spansktalende land blir pensum og bruken av det nye språket en del av dagliglivet. Med initiativ og pågangsmot lærer du å snakke godt spansk. Du vil kunne snakke om dagligdagse ting, så vel som å kunne diskutere samfunnsforhold og historie. Du er omgitt av spansk språk på alle kanter, så hvis du griper sjansen kan du utvikle språket ditt raskt og på flere fronter samtidig.

Seminarundervisningen skjer i grupper hvor studentene får praktisere språket både muntlig og skriftlig. Som en del av undervisningen besøker man også lokale organisasjoner. Noe undervisning foregår i fellesforelesninger.

Den viktigste delen av studiet er kanskje likevel tiden du bruker på å kaste deg inn i det costaricanske samfunnet og de daglige spanske samtalene med menneskene rundt deg.

For kontakt eller mer informasjon om Spansk i Costa Rica, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet kan etter søknad til universitetet inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. I Costa Rica, Norge eller verden forøvrig. Snakk gjerne med oss og din studieveileder om integrering i din bachelorgrad.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på språkkurset ved å fylle ut og sende inn et søknadskjema. Kontakt skolen for informasjon om skjemaet. 

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender vi deg tilbud om studieplass. Du bekrefter studieplassen ved å betale et depositum på 2000 kr. Deretter vil du motta løpende informasjon frem til studiestart slik at du kan forberede reisen og studiet. Du vil blant annet få oppdateringer om visum, bøker, pakking og Lånekassen.

Studiefakta, Tittel m.m

Språkkurs, 30 studiepoeng. 

Hvorfor velge Kulturstudier?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Friår med mening

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk i Costa Rica.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Studere i Asia, Afrika og Latin-Amerika | Kulturstudier

Vi gjør det enkelt og trygt å studere i utlandet - ett semester, studieår eller bachelor. Sammen med norske og utenlandske universiteter tilbyr vi engelskspråklige studier jorda rundt, med lånekassestøtte, studiepoeng og bolig.

Dette er Kulturstudier

Kulturstudier tilbyr semesterstudier innen samfunnsvitenskap og humaniora ved våre vakre studiesteder i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Mer enn 8000 studenter har til nå gjennomført våre studier.

Med unntak av Buenos Aires er alle studiesentrene lokalisert i mellomstore byer. Stedene har vi valgt med henblikk på blant annet infrastruktur, lokal universitetspartner, trygghet og kulturell interesse. Her har vi personale som legger til rette for at ditt studieopphold skal bli interessant, morsomt og faglig utbytterikt.

Våre studenter får oppleve de beste foreleserne og seminarlærerne fra hele verden. Vi er svært stolte av vår dyktige undervisningsstab, som hvert semester sikrer at du som student får maksimalt utbytte av dine studier.

Historie

Kulturstudier ble startet i 1997 av en gruppe samfunnsvitere og humanister fra Universitetet i Oslo. Grunntanken har siden starten vært å tilby undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på studiesteder som byr på opplevelser som levendegjør og utfordrer det akademiske innholdet. Foruten gjennomgående svært godt faglig utbytte og nye venner sitter studentene igjen med erfaringer fra en annen kultur som mange vender tilbake til.

Kulturstudier har i dag kontorer i 7 land. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har representasjonskontorer i Stockholm, Buenos Aires, Pokhara, Hoi An, San Isidro og Cape Coast.

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Borger Withs gate 9
0482 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk i Costa Rica:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!