Vis studentum.no som: Mobil

Singer Songwriter heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
80 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Utdanning som sanger og låtskriver på Kulturama

sangutdanning singer/songwriter

Ta utdanning i sang og låtskriving på Kulturama

Singer/Songwriter er en utdanning rettet mot deg som synger og skriver egne låter, og som også ønsker grunnleggende kunnskap i musikkproduksjon. Utdanningen gir deg verktøy til å virkeliggjøre ideene dine.

Studiet vektlegger artistisk utvikling og at du skal finne ditt eget uttrykk. Du får arbeide med kreativ skaping, egne tekster og musikk og utvikling av selve fremførelsen, i tillegg til innspillingsteknikk, musikkproduksjon i studio og innspilling av egne låter. Klassen består av 12 studenter, hvor du får undervisning basert på ditt individuelle nivå. Klassens dynamikk og arbeid samlet, er imidlertid av stor betydning for din utvikling.

I løpet av studieåret arrangeres det flere konserter på Kulturamas scener og/eller på andre scener i Stockholm.

Fordypning

Ved slutten av første studieår gjør du et aktivt valg på om du vil ta hele utdanningen og fortsette på år 2. I det andre studieåret får du en mer dyptgående undervisning, og du får arbeide på et mer avansert nivå.

Også i det andre studieåret arrangeres det flere konserter på Kulturamas scener og på andre scener i Stockholm. Studieplanen tar også for seg emnet Bransjekunnskap, der du får treffe profesjonelle musikere, ansatte i plateselskaper og ansatte fra booking- og managementselskap.

Du som allerede besitter avanserte forkunnskaper, og ønsker å gå videre til en yrkesutdanning som gir mer dyptgående kunnskaper, kan søke deg direkte til år 2 på Singer/Songwriter.

Etter avsluttet utdanning har du utviklet deg som artist og låtskriver, og er i stand til å skape en plattform i bransjen eller gå videre til utdanning på ulike musikkhøgskoler.

En unik skole i Norden

På Kulturama får du mulighet til å etablere samarbeid med likesinnede; andre talenter som siktet seg inn på en karriere på eller bak scenen. Her lever fremtidens vokalister, musikere, dansere og skuespillere side om side. Kulturama er faktisk den eneste skolen i Norden som har alle disse disiplinene samlet under ett og samme tak. Du kan dermed bygge et nettverk av kontakter som kan støtte, hjelpe og glede seg med deg i fremtiden.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videgående skole eller tilsvarende + noe yrkeserfaring. 

Kulturama holder audition/opptaksprøve for søkerne til studiet.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning, 1-2 år

Kostnader

46 900 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Singer Songwriter heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Singer Songwriter heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!