Vis studentum.no som: Mobil

Musikkprodusent heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
80 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 27. august - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars

Musikkprodusent heltid

musikkprodusent - utdanning musikkproduksjon

Utdann deg til musikkprodusent

Denne utdanningen gir deg grundige og gode kunnskaper for egen musikkproduksjon eller komposisjon.

Gjennom utdanningen settes ørene dine i hardtrening. Veilederne ved Kulturama hjelper deg med å finne og utvikle din personlige stil og arbeidsmåte. Du vil også få undervisning i form av "Masterclass", en gruppeøvelse der du får direkte feedback på dine produksjoner fra aktive profesjonelle musikere. I øvelsene får du også ta del i dine klassekameraters arbeid og lære av deres ideer.

Musikk og teknikk hører sammen

Utover det musikalske får du brede tekniske kunnskaper, blant annet i hvordan man arbeider profesjonelt med programmene Logic og ProTools. Emnet Innspillingsteknikk omfatter innspilling av sang og instrument ved hjelp av ulike teknikker og i ulike situasjoner. Lydteknikk gir deg kunnskap om lyd og akustikk, og i emnet PA-teknikk får du lære mer om "live" lyd og lysteknikk på scene. En stor fordel er at du får muligheten til å praktisere de nye kunnskapene dine på alle de hundrevis av produksjonene som skapes gjennom studieåret på Kulturama.

Fordypning

Ved slutten av første studieår tar du et aktivt valg på om du vil ta hele utdanningen gjennom å fortsette på år 2. Det andre studieåret arbeider vi på samme måte som et produksjonsselskap, med alle de arbeidsoppgavene som inngår i en reell bedrift. Du som allerede har avanserte forkunnskaper, og ønsker å gå videre til en yrkesutdanning som gir mer inngående kunnskaper om musikk- og lydprodusentens rolle, kan søke deg direkte til år 2.

Karriere og veien videre

Gjennom utdanningen vil du lære deg håndverket, men også få bransjemessige kunnskaper av stor verdi. Du lærer deg hele prosessen – fra idé til ferdig produkt. Du får en helhetlig utdanning som omfatter håndverket, bransjekunnskap og mentorskap. Du får også praksis i arbeidslivet, der du får store muligheter til å knytte kontakter i bransjen.

Nesten 100% av de som har tatt utdanningen Musikkprodusent er gått direkte inn i yrkeslivet etter fullført studie.

Opptakskrav/Søknad

Forkunnskaper

Musikalsk bakgrunn innen valgfri sjanger, samt grunnleggende kunnskaper om arbeid i innspillingsstudio. Grunnleggende datakunnskap.

Opptakskrav

Fullført videregående skole eller tilsvarende + noe yrkeserfaring.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning, 1-2 år

Kostnader

46 900 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Musikkprodusent heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Musikkprodusent heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!