Vis studentum.no som: Mobil

Musiker heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
80 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Musiker heltid

musiker utdanning i stockholm

Ta musikerutdanning på Kulturama

Musikerstudiet på Kulturama passer for deg som vil satse på å bli en fremgangsrik og kreativ musiker. Du må erfaring med et hovedinstrument og allmenn musikalsk bakgrunn. Kulturamas mål er at du gjennom utdanningen skal bli en allsidig og profesjonell musiker med en fremtid som artist og/eller underviser.

Individuell undervisning og ensemble

I løpet av året får du utvikle de tekniske ferdighetene dine, og du får kunnskap om jazz,- rock,- og soulsjangeren gjennom ensemblespill med musikere og sangere. Ensemblelærerne vil jobbe med både instrumental-ensemble og rockeband, der du får spilletrening i ulike stiler.

Du får både individuell undervisning på hovedinstrumentet ditt og gruppeleksjoner i improvisasjon, arrangering og brukspiano. I løpet av studiet arrangeres det også flere konserter på Kulturamas egne scener, samt på andre scener i Stockholm.

Fordypning

Ved slutten av 1. studieår velger du om du vil ta hele utdanningen og fortsette på år nr. 2. Det 2. studieåret får du en mer dyptgående undervisning i hovedinstrumentet ditt, samt leksjoner i gehør/teori, improvisasjon og arrangering.

Gjennom studiet vil du arbeide på et mer avansert nivå med ensemblelærere hver uke. Også det det 2. studieåret arrangeres det konserter på ulike scener i Stockholm.

Karriere og veien videre

Mange av Kulturamas tidligere studenter arbeider i dag som musikere i bransjen. Studieplanen inkluduerer også emnet Bransjekunnskap, der du får treffe profesjonelle musikere og ansatte fra plateselskap og booking- og managementselskap.

Du som allerede har avanserte forkunnskaper, og ønsker å gå videre til en yrkesutdanning som gir mer dyptgående kunnskaper, kan søke deg direkte til år 2. 

Etter å ha fullført år 2, skal du kjenne deg godt forberedt til å søke deg videre til musikkhøgskoler og/eller tre inn i musikkbransjen. 

Opptakskrav/Søknad

Forkunnskaper

Du bør ha spilt instrumentet ditt i flere år og ha god kunnskap i harmoni-/satslære og gehør, samt god erfaring i improvisasjon.

Opptakskrav

Fullført videregående skole + noe yrkeserfaring.

Skolen holder audition/opptaksprøve for søkerne til studiet. Kontakt Kulturama for mer informasjon om dette.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet musikerutdanning

Kostnader

46 900 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Musiker heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Musiker heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!