Vis studentum.no som: Mobil

Fotografisk utdanning heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
40 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Fotografisk utdanning heltid

studere fotografi i stockholm

Bli fotograf? Ta fotoutdanning på Kulturama!

I en verden der kommunikasjon stadig oftere skjer gjennom bilder, og der bildene i større grad befinner seg på digitale plattformer, har arbeidssituasjonen for fotografer endret seg radikalt. Vi ser med spenning på hvordan grensen mellom stillbilder og film viskes mer ut, og hvordan nye muligheter oppstår. 

Kulturama har både den rette kunnskapen og de tekniske ressursene for å gi deg en moderne utdanning innen digital fotografering. I over 35 år har vi utdannet kunnskapsrike fotografer til profesjonelle virksomheter. Dyktige lærere, alle virksomme innen det fotografiske feltet, gir deg undervisning av høy kvalitet. Våre velutstyrte studioer og digitale saler, samt generøse åpningstider for egenstudier, gir et godt studiemiljø. Dessuten har vi en mengde ulike kameraer og lyssettingsutstyr til utlån.

teknikker og digitale verktøy

Utdanningen er lagt opp i blokker, der du lærer deg å beherske stillbilde og bevegelige bilder såvel som dokumentarfotografi, kamerateknikk, lyssetting og lyd. Du vil også lære deg å bruke de seneste digitale verktøyene innen bildebehandling, "grading" og postproduksjon, blant annet Photoshop, After effects og Premiere. Strategier for sosiale medier er også en viktig del av studiet.

Studier i samtidsfotografi og film, samt øvelser i kritikk og bildeanalyse, gjør at du får bli kjent med både historiske og nyskapende fotografiske praksiser. Klassen besøker utstillinger og får besøk av gjesteforelesere som vil prate om sitt arbeid. Du vil også få individuell veiledning gjennom hele studiet, både av lærere og av eksterne fotografer. Av de som tidligere har medvirket kan vi blant annet nevne Martina Hoogland Ivanov, Johan Willner, Pieter ten Hoopen, Julia Peirone, Paul Hansen, Tuija Lindström, Mara Lee, JH Engström, Lovisa Ringborg, Hanna Modigh og Nina Korhonen.

Utstyr 

Det forventes at du arbeider mye også utenfor undervisningstiden, og du vil ha tilgang til utstyr og lokaler frem til kl. 23.45 hver dag – inkludert helger (unntak er jul/nyttår, påske og helligdager).

Kulturama har et generøst utlån av utstyr. Du kan låne med deg hjem blant annet stativ, lysmålere, studioblits, Hasselbladskamera og storformatskamera, samt divere annet fototilbehør. Skolen har også flere digitale systemkameraer med fullformatssensor (Canon EOS 5D mkII och 6D), inklusive objektiv fra 20-200 mm, samt to analoge systemkameraer (Nikon F3 och Canon AE-1) med vidvinkel, normal og kort teleobjektiv. Det forventes også at du har med eget digitalt og analogt systemkamera.

Utstillinger

Det første semesteret avsluttes med en utstilling i skolens lokaler, og det andre semesteret avsluttes med en utstilling utenfor skolen.

For kontakt eller mer informasjon om Fotografisk utdanning heltid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole og noe yrkeserfaring.

Skolen holder audition/opptaksprøve for sine søkere. Kontakt Kulturama for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning.

Kostnader

49 500 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fotografisk utdanning heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fotografisk utdanning heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!