Vis studentum.no som: Mobil

Film heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
40 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Film

studere film på kulturama

Ta filmutdanning på Kulturama

Dette studiet er rettet mot deg som har en sterk interesse for film. Du har kanskje selv laget film tidligere, eller du har studert film på videregående skole, folkehøgskole eller gjennom kortere kurs. Utdanningen er intensiv og praktisk rettet, og passer for deg som ønsker en profesjonell jobb i filmbransjen.

Utdanningens innhold

På Filmstudiet gjennomfører du et flertall produksjoner, der du utvikler både det tekniske håndverket ditt og evnen til å fortelle historier gjennom bevegelige bilder. Filmene skapes i team på 4-5 personer. Utover dette vil du også få gjøre en rekke øvelser, samt delta i workshops innen manus, regi, foto, redigering, lyd og lys. Videre inkluderer studiet mer fordypende regiøvelser med profesjonelle skuespiller.

Studiet kombinerer teori med praktiske øvelser og produksjon, hvilket gjør det mulig for deg å direkte praktisere din nye kunnskap. I løpet av studieåret skal det produseres fire kortfilmer (fiction), samt en bestillings- eller reklamefilm. Du får også en introduksjon i fortellende dokumentarfilm.

Du får produksjonserfaring allerede fra starten av studiet, med blant annet klippeøvelser. Allerede den tredje uken i studiet, skal den første kortfilmen presenteres.

Du får arbeide med det nyeste innen digital teknologi. På samtlige produksjoner vil det digitale etterarbeidet, slik som filmklipping, digitale effekter og "grading", gjøres i Adobe Premiere, Adobe After Effects og DaVinchi Resolve.

Produksjoner

I løpet av utdanningen vil du få arbeide med seks ulike produksjoner, inkludert fire kortfilmer (fiction), en bestillings- eller reklamefilm og en dokumentarfilm

Mange av Filmproduksjonens sluttproduksjoner har mottatt festivalpriser og blitt vist på TV, og målet med utdanningen er at du skal få grundig kompetanse for arbeidslivet. Vi samarbeider også med et flertall produksjonsselskaper, for å kunne formidle praksismuligheter i ulike prosjekter parallellt med utdanningen.

Fremtiden for Kulturamas studenter

Kulturamas filmutdanninger har i flere tiår produsert fremgangsrike filmer innen ulike sjangrer. En stor andel av våre filmstudenter har gått videre til høyere utdanning innen film eller blitt yrkesvirksomme direkte etter avsluttet utdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Film heltid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Man kan fortsette studiene ved å gå videre til Filmproduksjonsstudiet ved Kulturama.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole og noe yrkeserfaring. Kulturama holder audition/intervju for søkerne. Kontakt Kulturama for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning

Kostnader

49 800 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Film heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Film heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!