Vis studentum.no som: Mobil

Beach Volleyball

Kristiansand Folkehøyskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Kristiansand Folkehøyskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Beach Volleyball

Beach Volleyball – med tur til Rio de Janeiro

Ønsker du å utvikle deg som sandvolleyballspiller? Da kan dette være linja for deg! På beachvolleyball-linja ved Kristiansand Folkehøyskole trener du ca 20 timer per uke, hvorav 12-14 timer er sandvolleyball og resten er allsidig trening.

Linja passer både for deg som har spilt litt sandvolley før og for deg som er aktiv og ønsker å spille Norges Tour senior. Treningene blir tilrettelagt ut fra nivå. Uansett utgangspunkt bør du ønske å utvikle deg og trene mye.

Dette er noe av det som møter deg som elev på Beach Volley:

  • 2 ukers treningsleir til Brasil. Sandvolleyball er en meget populær aktivitet på mange av de fantastiske brasilianske strendene. I tillegg til trening blir det tid til spennende utflukter og andre idrettsaktiviteter.
  • På senvinteren/våren blir det også tur til verdens største sandhall (16 baner) som ligger i Gøteborg. Her deltar vi i en av de store turneringene hvor man får konkurrere på det nivået som passer den enkelte.
  • Gjennom vinteren arrangeres det flere sandvolleyballturneringer i sandhallen i regi av sandvolleyballklubben. Her vil det være mulighet for å delta dersom man ønsker.
  • Innføring i andre sandidretter som footvolley, beachsoccer, beachminton ++

For deg som ønsker å kombinere Beach Volley-linja på Kristiansand Folkehøyskole med aktivt seriespill i volleyball, er dette mulig i flere klubber. Skolen har samarbeid med Kristiansand Sandvolleyballklubb som har lag i første, andre og tredjedivisjon. I tillegg har KSI (studentidrettslaget) lag i andre og tredjedivisjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Kristiansand Folkehøyskole

Kristiansand Folkehøyskole

Kristiansand Folkehøyskole ligger på Dvergsnestangen, på området til Kristiansand Feriesenter, i rolige omgivelser med sjøen på tre kanter. Skolen har mange spennende linjevalg, og tilbyr flotte leiligheter, hytter og rom på Motell med eget bad – alt samlet på et kompakt område.

Maten på skolen er et lite kapittel for seg selv. Alt lages fra bunnen av, og vi mener våre måltider holder hotellstandard. Som elev på Kristiansand folkehøyskole kan du glede deg til å bo i skjærgården og samtidig være nærme byen!

Kristiansand er en populær studentby med mange og gode fasiliteter for trening, aktivitet og friluftsliv, musikk, teater og konserter, et mangfold av menigheter og kirkesamfunn, flere utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Agder, Mediehøgskolen Gimlekollen og Ansgarskolen. Alle linjene ved skolen vil nytte seg av de mange og gode tilbudene i Kristiansand.

Vis alle utdanninger fra Kristiansand Folkehøyskole

Kontaktinformasjon til Kristiansand Folkehøyskole

Kristiansand Folkehøyskole


Dvergsnesveien 571
4639 Kristiansand

Tlf: (+47) 38 02 22 00

www.kristiansand.fhs.no