Master i Information Systems – Business Analytics (deltid)

Kristiania
Sammendrag
Master
Oslo
3 år
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Master i Information Systems – Business Analytics (deltid)

Information Systems - Business Analytics

Denne deltidsutdanningen lar deg bygge broer mellom informasjonsteknologi og forretningsdrift, en egenskap som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Information Systems (IS) skal fungere som en brobygger mellom teknisk IT-kompetanse og forretningsbehov. Å være denne brobyggeren vil gjøre deg til en attraktiv medarbeider i de fleste organisasjoner og bedrifter verden over.

Studiets oppbygning

IS går grundig i dybden på temaer som strategi, ledelse, forretningssystemer og IT-utvikling, samt forbrukeratferd og etterspørsel. Samtidig vil du i løpet av studietiden din hos oss få en overordnet ekspertise om forholdet mellom teknologi og samfunnet.

Hva lærer du?  

I løpet av studietiden din hos oss vil du få avansert kunnskap om informasjonssystemer og hvordan man forsker på disse. Du vil bli dyktig på å analysere teorier, jobbe med hypoteser, utarbeide strategier og foreta gode valg basert på analyse og metode.

Emner vi vil gå i dybden på inkluderer:

 • Data Management
 • IT Governance
 • Applied and Big Data Analytics
 • Advanced Visual Analytics

Etter endt studietid vil du har praktiske kunnskaper rundt hvordan man analyserer komplekse problemer relatert til informasjonssystemer, hvordan du kan designe eller anbefale gode løsninger, og hvordan du måler resultater som holder høy standard hos en organisasjon. I tillegg vil du ha ferdighetene som trengs for å kunne skape nye analysemetoder og teknikker.

For kontakt eller mer informasjon om Master i Information Systems – Business Analytics (deltid), vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Mastergraden i Business Analytics er utarbeidet i nært samarbeid med næringslivet, for å sikre at du har ettertraktede og ønskede egenskaper når du er ferdig utdannet.

Våre tidligere studenter i informasjonsteknologi jobber i dag blant annet som CIO’s, IT-sjefer, forretningsutviklere, programvareutviklere, analytikere, konsulenter og IT-sjefer innen sikkerhet.

Etter endt utdanning vil du ha tittelen Master i of Science in Information Systems, og utdanningen kvalifiserer deg også til å studere til en doktorgrad innen et relatert fagfelt eller emne.

Opptakskrav/Søknad

Du må oppfylle følgende krav:

 • Du må ha en bachelorgrad innen ett av følgende områder: 
  • IT
  • ledelse
  • økonomi
  • e-business
  • markedsføring
  • statistikk
 • Karaktersnitt fra bachelorgraden din er minimum C. Karakter C tilsvarer minimum 2,7. Relevant praksis, eller andre spesielle hensyn, kan i noen tilfeller veie opp for ikke oppfylt karakterkrav.
 • Du må også sende inn et motivasjonsbrev på engelsk (500 ord).

I tillegg er det anbefalt at du har tidligere beståtte emner innen i matematikk, programmering, statistikk og / eller økonometri. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng).

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master i Information Systems – Business Analytics (deltid).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Kristiania

Kristiania

Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master i Information Systems – Business Analytics (deltid):

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!