Vis studentum.no som: Mobil

Lærerutdanning

KILROY
Sammendrag
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/Deltid: Heltid
Oppstart: Kontakt KILROY
Utdanningsinstitutt: KILROY
Type utdanning: Bachelor
Studiesteder: Australia, Canada, Kina, New Zealand, Storbritannia, USA

Lærerutdanning

lærerutdanning i utlandet

Ta lærerutdanning i utlandet

Vil du bli lærer? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere i utlandet. 

Dersom du studerer til å bli lærer kan det være lønnsomt å ta deler av utdanningen din i utlandet. Du kan studere i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele utdanningen din i utlandet. Hvis du ønsker å ta hele utdanningen din i utlandet bør du kontakte KILROY da det stilles visse krav til utdanningen for at man skal kunne jobbe som lærer i Norge. 

Fordeler ved å ta lærerutdanning i utlandet

Studerer du i utlandet utvider du horisonten din og får et bredere faglig grunnlag, noe som vil være en stor fordel når du tar fatt på læreryrket hjemme i Norge. Du har mye å velge mellom, for eksempel: Teaching English as a Foreign Language, outdoor education, English education, history, early childhood studies eller drama. 

Ved å studere i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med ta deler av lærerutdanningen din i USA, Australia eller på New Zealand? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg ta deler av lærerutdanningen min i utlandet?

KILROY samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier for deg som vil bli lærer. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere i utlandet kan du kontakte KILROY.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Lærerutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

KILROY

KILROY Education

KILROY  universitetsstudier i utlandet

KILROY er representant for statlig godkjente universiteter i Australia, Canada, Dubai, England, Japan, Kina, New Zealand, Singapore, USA og Vietnam. KILROY er også den største og eldste rådgivningstjenesten i Norge for studenter som ønsker å studere i utlandet.

KILROY har hjulpet tusenvis av studenter med å treffe de riktige valgene, samt sørget for at studieland og universitet svarer til forventningene. Over ti tusen studenter har reist ut med KILROY!

Hva kan KILROY tilby?

KILROY tilbyr tett oppfølging gjennom hele søknadsprosessen – fra første veiledningsmøte og hele prosessen frem til studiestart. Veilederne ved KILROY har bred erfaring og kompetanse, og vil hjelpe deg med alle ledd i søknadsprosessen og være bindeleddet mellom deg og universitetet. Alle tjenestene fra KILROY er gratis for deg som student. Tjenestene betales av de universitetene som KILROY representerer. 

Fagområder

KILROY tilbyr studier innen følgende fagområder:

 Business
 Helsefag
 Historisk-filosofiske fag
 Hospitality Management
 Ingeniørfag
 IT
 Juridiske fag
 Kunst, design og arkitektur
 Media
 Naturfag
 Samfunnsfag
 Språk
 Utøvende kunst
 Lærerutdanning

KILROY education

Vis alle utdanninger fra KILROY

Kontaktinformasjon til KILROY

KILROY

Kirkegata 32
0153 Oslo


Studiested og bomuligheter