Vis studentum.no som: Mobil

Ernæring

KILROY
Sammendrag
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/Deltid: Heltid
Oppstart: Kontakt KILROY
Utdanningsinstitutt: KILROY
Type utdanning: Bachelor
Studiesteder: Australia, Canada, Kina, New Zealand, Storbritannia, USA

Ernæring

studere ernæring i utlandet

Vil du studere ernæring i utlandet?

Kunne du tenke deg å studere ernæring i utlandet? Ernæringsstudier passer for deg som har interesse for hvordan kosthold påvirker kropp og helse. KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette ernæringsstudiet for deg!

Skal du studere ernæring i utlandet kan du velge mellom å studere «Nutrition» eller «Nutrition and Dietetics». Forskjellen ligger i om du ønsker å jobbe forebyggende eller behandlende. Ønsker du å jobbe med å behandle pasienter bør du velge klinisk ernæring som er et 5-årig studium. Ønsker du å jobbe forebyggende, som for eksempel kostholdsveileder eller ernæringsekspert, kan du studere ernæring både på bachelor- og masternivå. 

Emner i ernæringsstudiet

Ernæringsstudier innebærer både praktiske og teoretiske fag alt etter hvilken studieretning du velger. I løpet av studietiden vil du blant annet være innom fag som:

 • Anatomi
 • Fysiologi
 • Cellebiologi
 • Biokjemi
 • Ernæringslære

Jobbmuligheter med utdanning i ernæring

Hva du kan jobbe med når du er ferdig med å studere avhenger av hvilken studieretning du velger. Dersom du velger å rette deg inn mot forebyggende ernæring kan du bl.a. få jobb som ernæringsekspert, ernæringskonsulent eller kostholdsveileder. Velger du å studere til å bli klinisk ernæringsfysiolog kan du jobbe på steder som:

 • Sykehus
 • Kommune og fylkeskommune
 • Din egen private praksis
 • Opplysningskontoret for mathelse
 • Matvare og legemiddelindustrien
 • Helseforvaltningen og Helsedirektoratet
 • Forsknings- og utdanningsinstitusjoner

Hvorfor studere i utlandet

Ved å studere ernæring i utlandet vil du få internasjonal erfaring som vil gjøre det lettere for deg å få jobb i utlandet når du er ferdig med å studere. I tillegg vil du i løpet av studietiden bli kjent med mennesker fra hele verden, noe som vil gi deg et større nettverk og venner for livet.

KILROY samarbeider med en rekke universiteter i utlandet som tilbyr utdanning innenfor både «Nutrition» (forebyggende) og «Nutrition and Dietetics» (klinisk ernæringsfysiolog).

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ernæring.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

KILROY

KILROY Education

KILROY  universitetsstudier i utlandet

KILROY er representant for statlig godkjente universiteter i Australia, Canada, Dubai, England, Japan, Kina, New Zealand, Singapore, USA og Vietnam. KILROY er også den største og eldste rådgivningstjenesten i Norge for studenter som ønsker å studere i utlandet.

KILROY har hjulpet tusenvis av studenter med å treffe de riktige valgene, samt sørget for at studieland og universitet svarer til forventningene. Over ti tusen studenter har reist ut med KILROY!

Hva kan KILROY tilby?

KILROY tilbyr tett oppfølging gjennom hele søknadsprosessen – fra første veiledningsmøte og hele prosessen frem til studiestart. Veilederne ved KILROY har bred erfaring og kompetanse, og vil hjelpe deg med alle ledd i søknadsprosessen og være bindeleddet mellom deg og universitetet. Alle tjenestene fra KILROY er gratis for deg som student. Tjenestene betales av de universitetene som KILROY representerer. 

Fagområder

KILROY tilbyr studier innen følgende fagområder:

 Business
 Helsefag
 Historisk-filosofiske fag
 Hospitality Management
 Ingeniørfag
 IT
 Juridiske fag
 Kunst, design og arkitektur
 Media
 Naturfag
 Samfunnsfag
 Språk
 Utøvende kunst
 Lærerutdanning

KILROY education

Vis alle utdanninger fra KILROY

Kontaktinformasjon til KILROY

KILROY

Kirkegata 32
0153 Oslo


Studiested og bomuligheter