Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
6 semestre
Bachelor
Oppstart: Oktober - Krems
Søknadsfrist: 30. april

Helsevitenskap

Bachelor i Helsevitenskap

Bachelor i Helsevitenskap

Kunne du tenke deg å jobbe med helse, biomedisin eller helseøkonomi? Er du interessert i forskningen og utviklingen innen medisin? Da kan dette studieprogrammet være riktig valg for deg!

Karl Landsteiner University of Health Sciences er det første universitetet i Østerrike som tilbyr tverrfaglige medisinske studieprogram. Bachelorgraden i Helsevitenskap gir deg kunnskapen du trenger for å tre inn i en toppmoderne jobb innen helse, og legger grunnlaget for å utvikle medisinsk ekspertise.

Et tverrfaglig studieprogram

Studiet utgjør en kombinasjon av kurs i Humanmedisin, Biomedisinsk teknikk og Helseøkonomi, og er utviklet for å produsere medisinske eksperter med moderne og førsteklasses profiler. Takket være en tydelig strukturert læreplan, rettet mot helse- og omsorgsyrker, vil du utvikle tverrfaglige kunnskaper innen problemløsning. Du vil bli i stand til å identifisere og svare på helserelaterte problemer, til å kunne arbeide effektivt i en kompleks helsesektor, samt til å kunne diskutere utfordringer og skape passende tiltak.

Eksamen og videre studier

Pensumet er utviklet for å gi deg ekspertisen til å håndtere utfordringer innen helse, medisin, biomedisin og helseøkonomi. Studieprogrammet er en forutsetning for å starte på mastergraden i Humanmedisin, som bygger videre på kunnskapen du har fått gjennom bachelorgraden.

Ved avsluttende eksamen er du pålagt å skrive en bacheloroppgave. (Denne kan brukes som grunnlag for en påfølgende masteroppgave). Oppgaven skal gjøre deg i stand til å forbedre og demonstrere de teoretiske og metodebaserte ferdighetene dine hva gjelder medisinsk praksis. Du skal vise at du kan bruke de korrekte og systematiske tilnærmingene som kreves for å produsere en akademisk oppgave. Du skal presentere funnene dine - både muntlig og skriftlig - i tråd med akademisk praksis. I tillegg bør oppgavens struktur møte faglige standarder.

Jobbmuligheter 

Den tverrfaglige strukturen i studieprogrammet gir deg en bred kunnskap innen helserelaterte emner. Kunnskapen og ferdighetene gir et godt grunnlag for å arbeide innen helseøkonomi, som igjen åpner opp for karrieremuligheter innen områder som medisinsk dokumentasjon.

Kombinasjonen av opplæring i medisinske og biologiske prinsipper baner vei for ytterligere kvalifikasjoner i biomedisinsk teknikk. Blandingen av kurs i medisin, teknologi og medisin, gjør at programmets nyutdannede også vil være etterspurt i den farmasøytiske industrien.

Ønsker du å arbeide i spesialiserte yrker, som eksempelvis medisinsk sekretær, farmasøytisk rådgiver eller med medisinsk dokumentasjon, har du muligheten til å ta valgfag rettet mot disse i løpet av bachelorgraden.

For kontakt eller mer informasjon om Helsevitenskap , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søknadsperioden åpner i januar og avsluttes i  april. Det tas opp 70 studenter til studiet.

For å bli tatt opp til studiet må du gjennom en skriftlig test og et intervju. Les mer om opptakskravene her.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (Bachelor of Science). 180 studiepoeng.

Kostnader

€ 7.500 per semester.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Helsevitenskap ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences utdanner neste generasjons helseforskere og leger. Universitetet har som mål å være en pioner innen nye områder av forskning, samt en flaggbærer for en tverrfaglig tilnærming til helse og medisin. 

Karl Landsteiner University setter nye standarder for forebygging, diagnostisering og behandling, samt forskning på det 21. århundrets sykdommer og medisinske tilstander. Studieprogrammene i helsevitenskap og humanmedisin skal utvikle studentenes ferdigheter innen profesjonell kommunikasjon og problemløsning.

Samarbeidet med klinikker i St. Pölten, Krems og Tulln har resultert i at universitetet kan drive ledende forskning, i tillegg til at det det sikrer studentene en undervisning av topp kvalitet.

Les mer om Bachelor i Helsevitenskap

Biomedisinsk teknikk og helseøkonomi er viktige fokusområder på Karl Landsteiner University. Begge disse fagene er integrert i universitetets toppmoderne læreplan og pensum, og de er essensielle komponenter i både studieprogrammene og forskningen.

Kandidater fra Karl Landsteiner University er opplært til å forstå konsekvensene av innovasjoner i biomedisinsk teknikk, og skal kunne håndtere utfordringer innen helsepolitikk. Studieprogrammene har et sterkt internasjonalt fokus, og legger grunnlaget for en førsteklasses utdanning, nye yrker, verdifull forskning og innovativ virksomhet. Denne kombinasjonen gir i sin tur pasienter tilgang til helsetjenester av førsteklasses kvalitet.

Les mer om Master i Medisin

Former fremtidens helsevesen

Fremtiden krever nye perspektiver på helse. Det trengs løsninger til utfordringene knyttet til en voksende befolkning, lengre levealder, økte kostnader og en økt etterspørsel etter dyktige eksperter.

Karl Landsteiner University har som mål å være en pioner for innovasjon i utdanning og forskning innen medisin og helsefag, og en katalysator for arbeid som vil gagne samfunnet. Studieprogrammene har en tverrfaglig filosofi, og legger vekt på både humanmedisin, biomedisinsk teknikk og helseøkonomi. Samspillet mellom disse tre disiplinene er med på å åpne opp for nye akademiske studier for helsepersonell – noe det er høy etterspørsel av på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Vis alle utdanninger fra Karl Landsteiner University of Health Sciences

Kontaktinformasjon til Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30
A-350 Krems an der Donau

Tlf: +43 (0) 2732 / 720 90 - 0
www.kl.ac.at

Vil du vite mer?

To order information from Helsevitenskap , please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Eleni Glavas studerer medisin på...

Norske Eleni Glavas deler sine grunner for hvorfor hun studerer medisin ved Karl Landsteiner University of Health Sciences.

Les mer
– En innovativ skole med høy sta...

Elisabeth Kvalsvik studerer medisin på Karl Landsteiner University, og er svært fornøyd med både studiet og universitetet. Les om hennes erfaringer her!

Les mer