Vis studentum.no som: Mobil

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences utdanner neste generasjons helseforskere og leger. Universitetet har som mål å være en pioner innen nye områder av forskning, samt en flaggbærer for en tverrfaglig tilnærming til helse og medisin. 

Karl Landsteiner University setter nye standarder for forebygging, diagnostisering og behandling, samt forskning på det 21. århundrets sykdommer og medisinske tilstander. Studieprogrammene i helsevitenskap og humanmedisin skal utvikle studentenes ferdigheter innen profesjonell kommunikasjon og problemløsning.

Samarbeidet med klinikker i St. Pölten, Krems og Tulln har resultert i at universitetet kan drive ledende forskning, i tillegg til at det det sikrer studentene en undervisning av topp kvalitet.

Les mer om Bachelor i Helsevitenskap

Biomedisinsk teknikk og helseøkonomi er viktige fokusområder på Karl Landsteiner University. Begge disse fagene er integrert i universitetets toppmoderne læreplan og pensum, og de er essensielle komponenter i både studieprogrammene og forskningen.

Kandidater fra Karl Landsteiner University er opplært til å forstå konsekvensene av innovasjoner i biomedisinsk teknikk, og skal kunne håndtere utfordringer innen helsepolitikk. Studieprogrammene har et sterkt internasjonalt fokus, og legger grunnlaget for en førsteklasses utdanning, nye yrker, verdifull forskning og innovativ virksomhet. Denne kombinasjonen gir i sin tur pasienter tilgang til helsetjenester av førsteklasses kvalitet.

Les mer om Master i Medisin

Former fremtidens helsevesen

Fremtiden krever nye perspektiver på helse. Det trengs løsninger til utfordringene knyttet til en voksende befolkning, lengre levealder, økte kostnader og en økt etterspørsel etter dyktige eksperter.

Karl Landsteiner University har som mål å være en pioner for innovasjon i utdanning og forskning innen medisin og helsefag, og en katalysator for arbeid som vil gagne samfunnet. Studieprogrammene har en tverrfaglig filosofi, og legger vekt på både humanmedisin, biomedisinsk teknikk og helseøkonomi. Samspillet mellom disse tre disiplinene er med på å åpne opp for nye akademiske studier for helsepersonell – noe det er høy etterspørsel av på det internasjonale arbeidsmarkedet.


For kontakt eller mer informasjon om Karl Landsteiner University of Health Sciences, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor Sted
Helsevitenskap Krems
Master, 2 år
Humanmedisin Krems

Vis alle

Kontakt skolen

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30
A-350 Krems an der Donau

Tlf: +43 (0) 2732 / 720 90 - 0
www.kl.ac.at

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Karl Landsteiner University of Health Sciences? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Vil du vite mer?

To order information from Karl Landsteiner University of Health Sciences, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Eleni Glavas studerer medisin på...

Norske Eleni Glavas deler sine grunner for hvorfor hun studerer medisin ved Karl Landsteiner University of Health Sciences.

Les mer
– En innovativ skole med høy sta...

Elisabeth Kvalsvik studerer medisin på Karl Landsteiner University, og er svært fornøyd med både studiet og universitetet. Les om hennes erfaringer her!

Les mer