Vis studentum.no som: Mobil

Backpacking Europa

Jeløy Folkehøyskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Jeløy Folkehøyskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Backpacking Europa

Backpacking Europa

Drømmer du om å oppleve nye steder og andre kulturer? Liker du å møte forskjellige typer mennesker? Finn frem sekken og bli med å utforske din egen verdensdel på Backpacking-linja ved Jeløy Folkehøyskole!

Å reise er spennende. Det kan være både fantastisk og utfordrende å oppleve nye steder, andre kulturer og møte forskjellige typer mennesker. Begge linjeturene går til landene ved Middelhavet.

Inspirerende turer til utlandet

I løpet av høsten og våren reiser klassen på to turer som begge varer i 12 dager og besøker flere interessante steder langs Middelhavet.  Tidligere år har vi reist til Spania, Frankrike, Kroatia, Malta, Italia, Albania, Hellas og Tyrkia. Det som er felles for begge reisene er at klassen sammen tar del i planleggingen. 

Du har også mulighet til å være med på den frivillige skoleturen til Øst-Europa eller Kenya.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Jeløy Folkehøyskole

Jeløy FolkehøgskoleJeløy - en idyllisk folkehøyskole midt i Oslofjorden

Jeløy Folkehøyskole ligger midt i Oslofjorden og kan derfor tilby på flotte tur-, fiske- og kulturmuligheter i nære omgivelsen. Det er også kort vei til Moss, Fredrikstad og Oslo. En av Jeløy Folkehøyskoles målsetninger er å gi deg som student et år med muligheter for personlig utvikling og økt selvinnsikt.

Jeløy Folkehøyskole har en mengde ulike linjer og tilbyr også valgfag som idrett, musikk, religion, markedsføring eller fiske. Tre ganger i året arrangeres det også aktivitetsuker da all tid settes av til andre aktiviteter som foto, kanotur, alpinturer og liknende. Skolen eies og drives av Frelsesarmeen og du vil få et trygt år hvor lærere og elever jobber sammen.

Vis alle utdanninger fra Jeløy Folkehøyskole

Kontaktinformasjon til Jeløy Folkehøyskole

Jeløy Folkehøyskole


Nokiaveien 30B
1516 Moss

Tlf: 69 91 10 70
Mobil 952 36 135 (e. kl. 15.00)

www.jeloy.fhs.no

Kontakt