Bachelor
Ingen anmeldelser

B.Sc. Data Science

Varighet
36-72 måneder (heltid/deltid)
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Varighet
36-72 måneder (heltid/deltid)
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

B.Sc. Data Science

Bachelorutdanning i Data Science

Den viktigste økonomiske og sosiale utviklingen i vår tid er digitalisering. Digital teknologi fyller ikke bare alle områder av sosial kommunikasjon, men har også en viktig innflytelse på økonomien vår. Den representerer eksisterende former for teknologi, samtidig som den baner vei for nye forretningsmodeller som tidligere ikke var mulig. Dens særtrekk er konsekvent bruk av data – uansett hvor, uansett når. Data Science er derfor kjernen i alle digitaliseringsprosesser.

En bachelorgrad i datavitenskap dekker dataforberedelse, visualisering og analyse; all kunnskapen du trenger for å starte en karriere innen feltet. Du vil lære å ta en metodisk, fokusert og logisk tilnærming til informatikkproblemer, og fokuset på praktiske problemløsningsferdigheter vil forberede deg på dine fremtidige utfordringer, med selvtillit.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer med Speexx. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om B.Sc. Data Science, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

En bachelorgrad i datavitenskap vil hjelpe deg med å ta dine første steg innen ulike arbeidsfelt, for eksempel ingeniør eller konsulent. I tillegg kombinerer programmene våre state-of-the-art forelesninger med bransjeledende eksempler på beste praksis, og hjelper deg å fremme karrieren din på den mest effektive måten.

Etter fullført grad kan du jobbe som f.eks:

  • Data Engineer
  • Data Scientist
  • Digital Analytics Consultant

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Faginnhold

Bachelorutdanningen i datavitenskap legger det rette grunnlaget for en stor karriere innen data.

Du vil forstå det matematiske og statistiske grunnlaget for dataanalyse, samt få en solid oversikt over gjeldende maskinlæringsteknikker.
Du vil tilegne deg inngående kunnskap innen moderne datahåndteringsteknologi.
Programvareutvikling for dataintensive applikasjoner vil være en integrert del av læreplanen din.

Vår unike tilnærming kombinerer forelesninger og seminarer med praktiske prosjekter. I løpet av studiene vil du lage en portefølje med prosjekter for å demonstrere ferdighetene dine.

Mulighet for spesialisering

Du kan spesialisere deg innen tre valgfrie områder. Ved å tilby et bredt utvalg av valgfag kan du utvide kunnskapen din om applikasjonsdomener.

Kostnader

Lys opp sommeren med opptil 35 % rabatt på studieavgiftene dine

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter rundt om i verden.

  • Rabatt for nettstudiemodellen: 35 %
  • Rabatt for klasseromsstudier: 25 %

Du kan starte når som helst.

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, B.Sc. Data Science? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *
IU International University of Applied Sciences - Norway
Bad Honnef

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences - Norway

Highlights