Vis studentum.no som: Mobil

institutt for helhetsmedisin

Institutt for helhetsmedisin

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Er du interessert i alternativ behandling? Institutt for helhetsmedisin tilbyr utdanninger i massasjeterapi og soneterapi i Oslo og Bergen. Våre studier er av de mest solide i landet, og vi ønsker med små klasser og høyt kvalifiserte lærere å utdanne dyktige terapeuter. Begge studier kvalifiserer til lån og stipend i Lånekassen. IFH har to studieretninger for deg som ønsker å utdanne deg innen kroppsterapi. Vi tilbyr fullstendige yrkesutdanninger – hos oss får du alt du trenger på en og samme skole. 

Offentlig godkjent fagskoleutdanning

Begge våre utdanninger er offentlig godkjent som fagskoleutdanning. Dette gir en trygg ramme rundt utdanningen og et godt grunnlag for videre karriere.

Små klasser og tett arbeidsmiljø

IFH har en klar målsetting om å være en av Norges beste skoler – men ikke nødvendigvis den største. Vi ønsker å ivareta hver enkelt student på best mulig måte, derfor har vi ikke altfor store klasser. På den måten kan vi bedre tilrettelegge forholdene for studentene, både med hensyn til trivsel og faglig miljø.

For begge studiet har vi små klasser og høyt kvalifiserte lærere, noe som legger godt til rette for å utdanne dyktige terapeuter.

Ta grep om framtiden din!

Det blir stadig mer aktuelt å ta en utdanning innen alternativ behandling. Yrkesmulighetene er mange og du kan i stor grad bestemme din arbeidstid selv. Det å behandle mennesker medfører et stort ansvar. Vi er opptatt av at du som student skal ha fått de nødvendige kunnskaper og ferdigheter når du er uteksaminert hos oss, noe som vil gjøre deg sikker og trygg i din utførelse av yrket som terapeut.


For kontakt eller mer informasjon om Institutt for helhetsmedisin, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Massasjeterapi Flere studiesteder (2)
Soneterapi Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

Institutt for helhetsmedisin

Lovisenberggate 11
0456 Oslo

Tlf: 22 04 67 00
www.ifh.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Institutt for helhetsmedisin.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,6

Basert på 14 omtaler

Isabelle Nørstegård
(5)
Denne skolen er faglig og helhetlig en svært bra utdannelse. Faglig dyktige lærere som er grundig i sine fag. Man lærer ikke bare Massasjeterapi, men også det å være terapeut, med alt det innebærer. I tillegg får man mye ekstra i tilfelle du vil starte egen praksis.
Heidi Skarderud
(5)
IFH har et engasjert, positivt miljø. Om man vil lære å jobbe med hendene på kroppens strukturer, og lære å bidra til en bedring av menneskers fysiske og psykiske velvære, så er IFH et godt valg.
Heidi
(5)
Ifh gir en grundig utdanning til massasjeterapeut. Du lærer utrolig mye om kroppens muskler og oppbygging og i tillegg får du mye praksis underveis. Dyktige lærere og veiledere gjør det mulig for mennesker i ulike aldersgrupper og ta en flott fagutdanning. En utdannelse fra Ifh står for kvalitet og er anerkjent i fagmiljøet. Skolen har min bes...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Institutt for helhetsmedisin:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,6)
Basert på 14 omtaler
Et av de beste valgene jeg har g...

Knut Eindride Kristensen Moe valgte å studere massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin i en alder av 47 år, etter selv ha fått behandling hos manuellterapeut for ryggproblemer. Det har han ikke angret et sekund på!

Les mer
En unik utdannelse innen soneterapi

Linda Johnsen er 35 år og ferdig utdannet soneterapeut i juni 2017. Hun er tidligere utdannet frisør, men sluttet grunnet allergi og plager med rygg og nakke. Da valget falt på soneterapi, var det fordi hun liker å jobbe med mennesker og hjelpe andre til å få det bedre. 

Les mer