Vis studentum.no som: Mobil

Make-up Artist for Fashion & Beauty - Kveldsskole

Imageakademiet
Sammendrag
Deltid
1 år (2 semestre)
Fagskole
Oppstart: Oslo - Oslo
Ja

Make-up Artist for Fashion & Beauty - Kveldsskole

make-up artist for fashion and beauty - imageakademiet

MAKE-UP ARTIST FOR FASHION & BEAUTY – KVELDSSKOLE

Ønsker du å utdanne deg til en profesjonell makeupartist? Ønsker du å jobbe med make-up for mote, TV og skjønnhetsbransjen?

Imageakademiets utdanning til Make-up artist for Fashion & Beauty er designet for de som ønsker å jobbe innen mote- og skjønnhetsbransjen. I dette studiet lærer du make-up for brud, foto, fashion show, reklamefilm, TV etc. Veien frem til fagtittelen er spennende og variert med stor vekt på praktiske oppgaver. Etter endt utdanning kan du jobbe for motemagasiner, reklame, TV-produksjoner, motevisninger etc.

Mange av Imageakademiets tidligere studenter jobber for store merker som MAC, Urban Decay og Inglot. Studiet passer for de som kommer rett fra videregående skole og de som ønsker en tilleggsutdannelse eller et karrierebytte.

Gjennomføring av studiet

Kveldsstudiet til Make-up artist for Fashion & Beauty gjennomføres med undervisning fire kvelder i uken (man-tor) kl. 17-21 over ett år (august-juni). Studiet har samme fagplan, undervisning, lærere, og gir samme tittel som det tilsvarende dagskolestudiet.

Imageakademiet er den eneste fagskolen i Norge som har denne utdanningen. Da studiet er likt med første semesteret til Makeupartist, så har du muligheten til å begynne rett på andre semester i Makeupartist-studiet senere.

Karriere

Studiet til Make-up artist for Fashion & Beauty er rettet inn mot de som ønsker en karriere innen make-up for foto, fashion, reklame, TV og skjønnhetsbransjen. Dette er en intensiv utdanning spesialdesignet for de som vil jobbe med skjønnsminklig make-up, men ikke ønsker teater og spesialeffekter. 

Du kan jobbe for motemagasiner, ulike fotooppdrag, fashion show, reklame og TV-produksjoner, make-up studioer, salg og promotering av kosmetikk, sminke for privatmarkedet etc.

For kontakt eller mer informasjon om Make-up Artist for Fashion & Beauty - Kveldsskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bestått vgs. innen estetiske fag eller hudpleie (= formell kompetanse) eller annen tilsvarende bakgrunn (realkompetanse). 

Studiefakta, Tittel m.m

Nivå: Fagskoleutdanning

Kostnader

Skolepenger: 74.000 kr

Inkludert i prisen er det meste av utstyret du trenger til studiet. Du får utdelt din egen profesjonelle koffert som inneholder sminke, pensler og mye annet materiell (bare koffert med utstyr har alene en verdi på 8-10.000 kr.)

Betaling:

  • Registreringsavgift ved bekreftelse av skoleplass – 3.000 kr
  • 1 uke etter skolestart – 27.000 kr
  • 15. september – 6.000 kr
  • 15. januar – 27.000 kr
  • 15. mars – 6000 kr
  • 15. mai – 5000 kr

Denne betalingsplanen er tilpasset utbetalingene fra Lånekassen. Ta kontakt med Imageakademiet dersom du ønsker en annen betalingsplan.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Make-up Artist for Fashion & Beauty - Kveldsskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Imageakademiet

imageakademiet - makeupartist utdanning

Imageakademiet

Er du interessert i makeup, skjønnhet og mote? Drømmer du om å jobbe som makeupartist eller stylist? Imageakademiet er ledende i Norge innen utdanning av makeup-artister, og tilbyr deg utdanningen du trenger for å leve ut drømmen din!

NOKUT-godkjente fagskoleutdanninger

Imageakademiet tilbyr utdanninger og kurs av høy standard, både for de som ønsker en karriere som profesjonell makeup-artist og for de som vil lære makeup for eget bruk. Du vil læres opp av profesjonelle makeup-artister som til daglig jobber i bransjen. 

Imageakademiet tilbyr følgende fagskoleutdanninger:

Makeup-artist for Fashion & Beauty – Dagskole
Makeup-artist for Fashion & Beauty – Kveldsskole 
Makeupartist

Fagskoleutdanningene kan gjennomføres på dagskole (heltid) eller kveldsskole (deltid). De kortere kursene holdes i helgene.

Vis alle utdanninger fra Imageakademiet

Kontaktinformasjon til Imageakademiet

Imageakademiet

Chr. Krohgsgt. 2
0186 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Make-up Artist for Fashion & Beauty - Kveldsskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!