Vis studentum.no som: Mobil

Social Media Marketing

Hyper Island
Sammendrag
Heltid
3 dager
Kompetanseutvikling
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt Hyper Island - Stockholm

Social Media Marketing

kurs i markedsføring i sosiale medier

Social Media Marketing – kurs ved Hyper Island

Lær hvordan å lede målgruppen din gjennom konverteringstrakten, ved å skape samhandling og engasjament i dine kanaler for sosiale medier.

Skap vekst og verdi gjennom bruken av sosiale medier

Utforsk og utøv teknikker som skaper vekst og verdi for din bedrift, gjennom bruken av sosiale medier og innholdsstrategier. Naviger gjennom sosiale kontekster lokalt og globalt, og utforsk plattformer, teknologier og trender.

Veiledet av profesjonelle foredragsholdere og lærere, vil du få arbeide praktisk med reelle business-caser.

Mål for kurset – dette lærer du

Med fullført kurs skal du ha oppnådd kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som du umiddelbart kan ta i bruk i arbeidslivet, og som vil ha stor verdi for CVen din.

Kunnskap

Du skal oppnå en bedre forståelse for fremvoksende økosystemer og endringer i forbrukeratferd på ulike plattformer. Du skal ha et klart bilde av de juridiske og etiske aspektene rundt sosiale medier. Du skal også være kjent med de nåværende plattformene, teknologiene og trendene.

Ferdigheter

Du skal være i stand til å identifisere og differensiere plattformer, teknologier og trender, og tilpasse din tilstedeværelse i sosiale medier til ulike målgrupper. Du skal også vite hvordan å arbeide med ulike målgrupper for å bygge engasjerte samfunn. I tillegg skal du være i stand til å integrere sosiale medier i eksisterende kommunikasjonsplattformer og kampanjer.

Kompetanse

Du skal kunne bruke teknikker som driver vekst og verdi for forretning, gjennom bruk av sosiale mediekanaler og innholdsstrategier. Du skal også kunne bruke de tilgjengelige verktøyene og teknikkene til planlegging og produksjon av innhold, for ulike nivåer av innholdstrakten og for ulike målgrupper. 

Metodikk – "The Hyper Island Way"

Metodikken ved Hyper Island er basert på en lærings- og erfaringsbasert tilnærming. Å oppdage, utforske, benytte og reflektere, er alle viktige deler av prosessen hvor deltakerne lærer nyttige ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk.

LEARN BY DOING

Bygge, skape og eksperimentere! Fra mer enn 20 års erfaring, vet vi at mennesker best lærer gjennom aktivt å gjøre og skape.

WORK IN TEAMS

Samarbeid er den moderne kjernekompetansen i en kompleks verden som stadig er i endring.

REAL-WORLD READY

Vi bygger læring rundt reelle eksempler og praktiske oppgaver, slik at kunnskapen og ferdighetene du oppnår er både nyttig og relevant.

GLOBAL NETWORK OF EXPERTS

Vi samarbeider med verdensledende bransjeeksperter, og kan derfor tilby det aller nyeste innholdet.

If there is only one place you can go for a learning experience on the insights of Social Media, this is it.

—   Janet, Digital/Social Media Strategist, Singapore Press Holdings

Opptakskrav/Søknad

Kurset krever ingen formelle forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Ved fullført kurs får du utstedt diplom/attest fra Hyper Island.

Kostnader

25,500 SEK

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Social Media Marketing.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Hyper Island

hyper island

Hyper Island: Choose your tomorrow

Jobber du med digitale medier, og er på jakt etter kompetanseutvikling for deg selv eller noen av dine ansatte? Hyper Island er kjent i bransjen som en av de beste utdanningsinstitusjonene innen digitale medier. Her tilbys kurs og utdanninger for, med og av talenter og fagfolk fra hele verden.

Hyper Islands kurs og utdanninger passer både for unge talenter og erfarne fagfolk, innen alt fra digital strategi til art direction. Studentene skal selv bidra til økt forståelse og kunnskap, gjennom selvledelse og refleksjon. 

Mer enn en global utdanningstilbyder

Hyper Island er mer enn en global utdanningstilbyder. Det er også et rikt samfunn av studenter, tidligere studenter (alumni), eksterne samarbeidsaktører og eksperter med lang erfaring. Vi går alle sammen for å skape positive endringer – som virker til fordel ikke bare for oss og våre forretningsvirksomheter, men også for andre og for verden som helhet. Vi har skoler i Sverige, Storbritannia og Singapore, i tillegg til kontorer verden over. Skolen vår er hjertet av Hyper Island.

Vi gir fremtidige talenter og bransjepersonell læring og fordypning som hjelper dem med å tilpasse seg en verden som stadig er i endring. Vi tilbyr fulltidsprogrammer og mastergrader, både på nett og med klasseromsundervisning, i Europa, Asia og USA.

kurs i digitale medier - hyper island

Vis alle utdanninger fra Hyper Island

Kontaktinformasjon til Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Social Media Marketing:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!