Vis studentum.no som: Mobil

Digital Strategy

Hyper Island
Sammendrag
Heltid
10 uker
Kompetanseutvikling
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt Hyper Island - Stockholm

Digital Strategy

kurs i digital strategi - hyper island

Kurs i digital strategi

Lær metoder og verktøy for å arbeide strategisk i en verden av nettverk med dette unike 10-ukers kurset.

Et dypdykk i digital strategi

Ting har endret seg dramatisk siden starten av dette milleniumet; det digitale er blitt den nye normalen. De som nå eller i fremtiden arbeider innen områder som planlegging, prosjektledelse og produktutvikling, trenger en dyp forståelse av det nye nettverkssamfunnet og digitalisering generelt.

Gjennom dette 10-ukers kurset, som går over fem fulle dager + fem kvelder, vil du lære hvordan å raskt oppnå de nyeste ferdighetene, verktøyene og metodene for digitale strategier. Du vil finne inspirasjon til å dykke dypere inn i digital strategi, og oppnå selvtilliten til å følge opp dine egne ideer.

Mål for kurset – dette lærer du

Med fullført kurs skal du ha oppnådd kunnskap, ferdigheter og kompetanse som du umiddelbart kan ta i bruk i arbeidslivet, og som vil være av stor verdi for CVen din.

Kunnskap

Du vil få en bedre forståelse for implikasjonene nettverkssamfunn har for forretning, individer og samfunnet som helhet. Du skal være i stand til å se endringer i forbrukernes atferd og konsekvensene den digitale utviklingen har for kundereisen. Du skal også være i stand til å se forskjellene mellom ‘digitization’ and ‘digitalization’. Du vil få et klarere bilde av kommunikasjonsplattformer og kundenes behov i et nettverkssamfunn, og du vil lære å forstå gruppeutvikling og teamatferd. 

Ferdigheter

Du vil bli i stand til å raskt kunne utvikle konsepter og løsninger, ved å bruke passende verktøy og teknikker – basert på en forståelse av kundenes behov. Du skal vite hvordan å teste og drive prototyper på en ekte målgruppe, og slik kunne påvirke organisasjonskulturen.

Kompetanse

Du vil bli i stand til å arbeide strategisk med innovasjon, benytte taktikker for vekst og kundeengasjement, samt benytte de tilgjengelige verktøyene for samarbeid og innovasjonsprosesser.

Metodikk – "The Hyper Island Way"

Metodikken ved Hyper Island er basert på en lærings- og erfaringsbasert tilnærming. Å oppdage, utforske, benytte og reflektere, er alle viktige deler av prosessen hvor deltakerne lærer nyttige ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk.

LEARN BY DOING

Bygge, skape og eksperimentere! Fra mer enn 20 års erfaring, vet vi at mennesker best lærer gjennom aktivt å gjøre og skape.

WORK IN TEAMS

Samarbeid er den moderne kjernekompetansen i en kompleks verden som stadig er i endring.

REAL-WORLD READY

Vi bygger læring rundt reelle eksempler og praktiske oppgaver, slik at kunnskapen og ferdighetene du oppnår er både nyttig og relevant.

GLOBAL NETWORK OF EXPERTS

Vi samarbeider med verdensledende bransjeeksperter, og kan derfor tilby det aller nyeste innholdet.

We gained a good understanding of how to embrace digital and how to get a great group dynamics. This course is important if you want a foot-hold in a digital future.

—   Johan DePaoli, Art Director/Graphic Designer, Göteborg & Co

Opptakskrav/Søknad

Kurset krever ingen formelle forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Du vil få utstedt attest/diplom fra Hyper Island etter fullført kurs.

Kostnader

45,900 SEK

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Digital Strategy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Hyper Island

hyper island

Hyper Island: Choose your tomorrow

Jobber du med digitale medier, og er på jakt etter kompetanseutvikling for deg selv eller noen av dine ansatte? Hyper Island er kjent i bransjen som en av de beste utdanningsinstitusjonene innen digitale medier. Her tilbys kurs og utdanninger for, med og av talenter og fagfolk fra hele verden.

Hyper Islands kurs og utdanninger passer både for unge talenter og erfarne fagfolk, innen alt fra digital strategi til art direction. Studentene skal selv bidra til økt forståelse og kunnskap, gjennom selvledelse og refleksjon. 

Mer enn en global utdanningstilbyder

Hyper Island er mer enn en global utdanningstilbyder. Det er også et rikt samfunn av studenter, tidligere studenter (alumni), eksterne samarbeidsaktører og eksperter med lang erfaring. Vi går alle sammen for å skape positive endringer – som virker til fordel ikke bare for oss og våre forretningsvirksomheter, men også for andre og for verden som helhet. Vi har skoler i Sverige, Storbritannia og Singapore, i tillegg til kontorer verden over. Skolen vår er hjertet av Hyper Island.

Vi gir fremtidige talenter og bransjepersonell læring og fordypning som hjelper dem med å tilpasse seg en verden som stadig er i endring. Vi tilbyr fulltidsprogrammer og mastergrader, både på nett og med klasseromsundervisning, i Europa, Asia og USA.

kurs i digitale medier - hyper island

Vis alle utdanninger fra Hyper Island

Kontaktinformasjon til Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Digital Strategy:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!