Vis studentum.no som: Mobil

Digital Acceleration

Hyper Island
Sammendrag
3 dager
Heltid
Kompetanseutvikling
Startdatoer
London
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  
Stockholm
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  

Digital Acceleration

kurs i digital kommunikasjon og nettverk - hyper island

Digital Acceleration – kurs ved Hyper Island

Lær hvordan å navigere gjennom komplekse forretningslandskap, hvordan å engasjere kunder og hvordan å nå ut til flere.

Engasjere og utvide nettverket ditt

I kurset Digital Acceleration vil du lære om sentrale elementer innen digital kommunikasjon og nettverkssamfunn, om hvilke implikasjoner disse har for næringsliv og kundevekst, samt om taktikker for endring.

Kurset er utviklet for deg som bruker digitale kommunikasjonsverktøy i samhandling med kunder og klienter, samt i arbeid med relasjonsbygging: account managers (kunderådgivere), tekstforfattere, kreative ledere, ledere av digitale medier/salg/strategi, markedsførere eller andre som jobber med merkevarebygging og/eller kommunikasjon. Kurset undervises på engelsk.

Mål for kurset – dette lærer du

Ved kursets avslutning skal du ha oppnådd kunnskap, ferdigheter og kompetanse som kan tas direkte i bruk i arbeidslivet og som vil være av stor verdi for CVen din.

Kunnskap

Du skal ha oppnådd en bedre forståelse av hvilke implikasjoner nettverkssamfunn har for bedrifter, enkeltpersoner og samfunnet som helhet. Du skal være i stand til å se endringer innen forbrukeratferd, samt hvordan den digitale utviklingen påvirker kundeprosesser. Du skal også være i stand til å se forskjellene mellom ‘digitization’ og ‘digitalization’.

Ferdigheter

Etter å ha fullført dette kurset vil du være i stand til å bygge dypere kunderelasjoner i den digitale verdenen.

Kompetanse

Du vil bli i stand til å identifisere og møte kundenes ønsker i et digitalt og sosialt nettverkssamfunn, bruke taktikker for å økt kundeengasjement og bruke de nødvendig verktøyene for samarbeidende ideer og innovasjonsprosesser.

Metodikk – "The Hyper Island Way"

Metodikken ved Hyper Island er basert på en lærings- og erfaringsbasert tilnærming. Å oppdage, utforske, benytte og reflektere, er alle viktige deler av prosessen hvor deltakerne lærer nyttige ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk.

Learn by doing

Bygge, skape og eksperimentere! Fra mer enn 20 års erfaring, vet vi at mennesker best lærer gjennom aktivt å gjøre og skape.

Work in teams

Samarbeid er den moderne kjernekompetansen i en kompleks verden som stadig er i endring.

Real-world ready

Vi bygger læring rundt reelle eksempler og praktiske oppgaver, slik at kunnskapen og ferdighetene du oppnår er både nyttig og relevant.

Global network of experts

Vi samarbeider med verdensledende bransjeeksperter, og kan derfor tilby det aller nyeste innholdet.

Hyper Island creates communities of trust and international collegiality around the themes of emerging technology, creativity, and innovation.

—   Previous participant

Opptakskrav/Søknad

Kurset krever ingen formelle forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Kurset går over 3 dager og gir attest/diplom fra Hyper Island. 

Kostnader

20,900 SEK

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Digital Acceleration.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Hyper Island

hyper island

Hyper Island: Choose your tomorrow

Jobber du med digitale medier, og er på jakt etter kompetanseutvikling for deg selv eller noen av dine ansatte? Hyper Island er kjent i bransjen som en av de beste utdanningsinstitusjonene innen digitale medier. Her tilbys kurs og utdanninger for, med og av talenter og fagfolk fra hele verden.

Hyper Islands kurs og utdanninger passer både for unge talenter og erfarne fagfolk, innen alt fra digital strategi til art direction. Studentene skal selv bidra til økt forståelse og kunnskap, gjennom selvledelse og refleksjon. 

Mer enn en global utdanningstilbyder

Hyper Island er mer enn en global utdanningstilbyder. Det er også et rikt samfunn av studenter, tidligere studenter (alumni), eksterne samarbeidsaktører og eksperter med lang erfaring. Vi går alle sammen for å skape positive endringer – som virker til fordel ikke bare for oss og våre forretningsvirksomheter, men også for andre og for verden som helhet. Vi har skoler i Sverige, Storbritannia og Singapore, i tillegg til kontorer verden over. Skolen vår er hjertet av Hyper Island.

Vi gir fremtidige talenter og bransjepersonell læring og fordypning som hjelper dem med å tilpasse seg en verden som stadig er i endring. Vi tilbyr fulltidsprogrammer og mastergrader, både på nett og med klasseromsundervisning, i Europa, Asia og USA.

kurs i digitale medier - hyper island

Vis alle utdanninger fra Hyper Island

Kontaktinformasjon til Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Digital Acceleration:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!