Vis studentum.no som: Mobil

Data-Driven Decision Making

Hyper Island
Sammendrag
3 dager
Heltid
Kompetanseutvikling
Startdatoer
New York
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  
Singapore
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  
Stockholm
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  

Data-Driven Decision Making

kurs i data og markedsføring - hyper island

Data-Driven Decision Making – 3 dagers kurs 

Dette er et intensivt kurs som vil gi deg selvtillit til å kunne løse reelle business-utfordringer gjennom bruk av data.

Oppnå ferdigheter, kunnskap og selvtillit

Data er forretningsverdenens nye gull. Tilkoblede enheter samler inn informasjon om brukere døgnet rundt, og gir innsikter – som ville ha vært utenkelige for 20 år siden – om forbrukeratferd. Dette tre-dagers kurset er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere og benytte datakilder til forretningsvirksomhet.

Du vil forstå de sosiale, etiske og juridiske problemstilingene som må tas i betrakning, og du vil lære å bruke visualiseringsverktøy, instrumentpaneler og rapporter. Ved slutten av kurset vil du være utstyrt med ferdighetene, kunnskapen og selvtilliten du trenger for å kunne gi konkrete anbefalinger til organisasjonen du arbeider for.

Mål for kurset – dette lærer du

Kursets innhold bygger på dagens og fremtidens internasjonale perspektiver, i tillegg til casestudier og innsikt fra lokale og asiatiske markeder. Du skal utvikle en digital tankegang, lære hvordan å bedre forstå data, samt vite hvilke juridiske, sosiale og etiske hensyn som må tas.

I tillegg til at du utvikler ferdighetene dine innen digital markedsføring og forbrukerrettet design, oppnår du IBF credits. Kunnskapen og ferdighetene du oppnår kan tas direkte i bruk på arbeidsplassen din og i karrieren din.

Metodikk – "The Hyper Island Way"

Metodikken ved Hyper Island er basert på en lærings- og erfaringsbasert tilnærming. Å oppdage, utforske, benytte og reflektere, er alle viktige deler av prosessen hvor deltakerne lærer nyttige ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk.

Learn by doing

Bygge, skape og eksperimentere! Fra mer enn 20 års erfaring, vet vi at mennesker best lærer gjennom å aktivt gjøre og skape.

Work in teams

Samarbeid er den moderne kjernekompetansen i en kompleks verden som stadig er i endring.

Real-world ready

Vi bygger læring rundt reelle eksempler og praktiske oppgaver, slik at kunnskapen og ferdighetene du oppnår er både nyttig og relevant.

Global network of experts

Vi samarbeider med verdensledende bransjeeksperter, og kan derfor tilby det aller nyeste innholdet.

Hyper Island creates communities of trust and international collegiality around the themes of emerging technology, creativity, and innovation.

—   Stan Burgoyne, Global Head of Professional Development, International Baccalaureate

Opptakskrav/Søknad

Kurset krever ingen formelle forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Kurset går over tre fulle dager. Du skal i tillegg lese gjennom en kort forberedende tekst i forkant av kurset. Fullført kursoppgave skal leveres innen 14 dager etter kursets avslutning.

Etter kurset kan du velge å delta på oppfølgingsseksjoner, enten i grupper eller individuelt. Dette er inkludert i kursprisen.

Kostnader

24,500 SEK

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Data-Driven Decision Making.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Hyper Island

hyper island

Hyper Island: Choose your tomorrow

Jobber du med digitale medier, og er på jakt etter kompetanseutvikling for deg selv eller noen av dine ansatte? Hyper Island er kjent i bransjen som en av de beste utdanningsinstitusjonene innen digitale medier. Her tilbys kurs og utdanninger for, med og av talenter og fagfolk fra hele verden.

Hyper Islands kurs og utdanninger passer både for unge talenter og erfarne fagfolk, innen alt fra digital strategi til art direction. Studentene skal selv bidra til økt forståelse og kunnskap, gjennom selvledelse og refleksjon. 

Mer enn en global utdanningstilbyder

Hyper Island er mer enn en global utdanningstilbyder. Det er også et rikt samfunn av studenter, tidligere studenter (alumni), eksterne samarbeidsaktører og eksperter med lang erfaring. Vi går alle sammen for å skape positive endringer – som virker til fordel ikke bare for oss og våre forretningsvirksomheter, men også for andre og for verden som helhet. Vi har skoler i Sverige, Storbritannia og Singapore, i tillegg til kontorer verden over. Skolen vår er hjertet av Hyper Island.

Vi gir fremtidige talenter og bransjepersonell læring og fordypning som hjelper dem med å tilpasse seg en verden som stadig er i endring. Vi tilbyr fulltidsprogrammer og mastergrader, både på nett og med klasseromsundervisning, i Europa, Asia og USA.

kurs i digitale medier - hyper island

Vis alle utdanninger fra Hyper Island

Kontaktinformasjon til Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Data-Driven Decision Making:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!