Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bli den du er - Deltidskurs

HumaNova
Sammendrag
Deltid
Oslo
1 år
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Høst og vår - Oslo
Kontakt lånekassen

Bli den du er - Deltidskurs

humanova

Bli den du er! 

Vårt 1-årige deltidskurs i personlig utvikling har som mål å øke din bevissthet, styrke din selvfølelse og sette deg i stand til å velge det livet DU ønsker å leve.

  • Lengter du etter mer glede, balanse og mening i livet?
  • Trenger du styrke til å realisere hele ditt potensial, å leve uten egne og andres begrensninger?
  • Drømmer du om et nytt yrke eller å utvikle deg i ditt nåværende yrke?
  • Synes du det er vanskelig å ta de rette valgene for deg selv?
  • Bærer du på en drøm, men setter den ikke ut i livet fordi du er redd for å mislykkes?
  • Lever du med prestasjon som drivkraft men lengter etter å bare få VÆRE?

Da kan grunnutdanningen ”Bli den du er” hos HumaNova være det du trenger. Dette er en frittstående deltidsutdanning for både intellekt, sjel og hjerte for deg som søker mening i din tilværelse og som lengter etter personlig utvikling som menneske og i din yrkesrolle.

Dette året danner også grunnlag for å gå videre til våre yrkesutdanninger til Samtalecoach, Organisasjonskonsulent og Samtaleterapeut.

Økt bevissthet gjennom personlig utvikling

HumaNovas grunnutdanning i psykosyntese passer for deg som er interessert i viktige livsspørsmål og personlig utvikling, og som streber etter balanse og et velfungerende dagligliv.

Det handler om deg og din utvikling

Utdanningen er basert på opplevelsebasert læring innenfra og ut. Hovedvekten legges på å virkeligmøtedeg selv og dine kurskamerater for å kunne øke din egen bevissthet.

Gjennom teoretiske modeller, men først og fremst gjennom mange praktiske øvelser, lærer du å forstå dine egne livserfaringer og hvilke mønstre de har skapt. Da kan du komme videre og du trenger ikke lenger la dem stå i veien for din videre utvikling.

I løpet av året arbeider du med din egen personlige utvikling både individuelt, i mindre studiegrupper på fire til seks personer, samt i den ordinære utdanningsgruppen. Din lærer følger deg gjennom hele året. Hun gir deg tilbakemeldinger og blir en viktig støtte i arbeidet ditt.

Utdanningens hensikt og mål

Utdanningen har som formål å gi deg verktøy og innsikter som gjør at du kan forstå deg selv og andre bedre. I løpet av utdanningen lærer du deg å aktivt ta ansvar for livet ditt og ta valg som er i tråd med det du innerst inne vil. Du får redskaper til å forbedre både dine personlige og arbeidsrelaterte relasjoner samt øke din kunnskap rundt spørsmål om livets mening og formål. Ut fra en innsikt om din egen betydning i verden og hele det potensiale du besitter, kan du lettere velge en arbeids- og væremåte som uttrykker hvem du er.

For kontakt eller mer informasjon om Bli den du er - Deltidskurs, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen stiller ingen akademiske krav, men derimot krav til personlig modenhet, egnethet, interesse og motivasjon. Vi treffer samtlige søkere til et personlig opptaksintervju før oppstart.

Kostnader

Privatperson: 22 500,- (kan deles opp i mindre beløp)

Bedrifter: 28 000,- 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bli den du er - Deltidskurs.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HumaNova

HumaNova

HumaNova startet som utdanningsbedrift i Malmø i 1996 og finnes i dag på fire steder: Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø. Hoveddelen av vår virksomhet består av følgende diplomutdanninger; samtalecoach, samtaleterapeut, parterapeut og organisasjonskonsulent.

Om oss

Hvert år videreutdanner mennesker seg på HumaNova under ledelse av våre egne og frittstående undervisere. De som underviser ved HumaNova består blant av samtaleterapeuter, psykoterapeuter, psykiatere, og organisasjonskonsulenter hvorav flere har erfaring både fra egen praksis, næringsliv og offentlige oppdrag.

HumaNova har i løpet av sine virksomhetsår diplomert hundretalls konsulenter og psykosynteseterapeuter, og mange av dem i dag er aktive innen organisatorisk og personlig utvikling. HumaNova er en uavhengig, medarbeidereiet utdanningsbedrift med hverken politiske eller religiøse interesser.

Utdanninger: 

Vårt formål

HumaNova skal med inspirasjon, bevissthet og god vilje gjøre det mulig for mennesket å leve det livet det er skapt for å leve.

Vår visjon

En verden der hver og en får muligheten til å bli den de er.

Velkommen til HumaNova!

Vis alle utdanninger fra HumaNova

Kontaktinformasjon til HumaNova

HumaNova

Baldersgate 11
0465 Oslo

Tlf: 22 55 07 00

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bli den du er - Deltidskurs:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!