Vis studentum.no som: Mobil

Westerdals

Westerdals | Høyskolen Kristiania

Westerdals er nå en del av Høyskolen Kristiania, etter at Høyskolen Kristiania kjøpte Westerdals Oslo ACT i mars 2017. Westerdalsnavnet videreføres i fagområdene Design og kommunikasjon, Film og medier, og Musikk og scene. Westerdalskulturen med opptaksprøver og et høyt kreativt nivå videreføres også.

Historie

Putti Westerdal startet Westerdals Reklameskole i 1965 som tilbød kveldskurs i typografi, layout og collage. Tilbudet ble gradvis utvidet til kjente linjer som Art Direction og tekst og skribent. Fra 2002 het skolen Westerdals School of Communication, etter at Westerdals PR-skole kjøpte opp «Skolen for grafisk design» og «Wolff reklame- og designskole». I 2010 ble Westerdals rangert som en av verdens ti beste kommunikasjonsskoler av YoungGuns Schools of the Decade.

I 2011 ble Westerdals godkjent som høyskole av Utdanningsdirektoratet, og tok navnet Westerdals Høyskole. I 2012 kjøpte NITH høyskolen og i 2014 fusjonerte Westerdals Høyskole med de tidligere høyskolene NISS og NITH.  Sammen fikk de navnet Westerdals Oslo ACT.Les mer om Westerdals Oslo ACT i Dagens Næringsliv-artikkelen «Drømmefabrikken».

I 2017 ble Westerdals Oslo ACT kjøpt opp av Høyskolen Kristiania, som er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Høyskolen er eid av en stiftelse, noe som betyr at alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Hos oss lærer du å gjøre ideer levende

Kreativitet er alt. Stoffet alt nytt lages av. Det er innovasjoner, kunst og ideer som forandrer hvordan vi tenker, kommuniserer og transformerer verden rundt oss. Uansett hva vi skal leve av fremover, er kreativitet avgjørende.

Men også kreativitet trenger retning og pleie. Westerdals utdanner de mest kreative talentene i landet, og hjelper deg å dyrke, utvikle og perfeksjonere din lidenskap og dine evner. Enten du drømmer om å bli grafisk designer, stylist, journalist, spilldesigner, filmskaper eller noe helt annet. Kanskje låtskriver? Vi vet hva som skal til for at du får drømmejobben!

Vår pedagogiske filosofi og faglige tilnærming handler om at du skal lykkes, både på eksamen og i arbeidslivet. På Westerdals lærer du å gjøre ideer levende. Det er det kreativitet i bunn og grunn handler om: at ideer blir til virkelighet.


For kontakt eller mer informasjon om Høyskolen Kristiania Westerdals, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Høyskolen Kristiania Westerdals

Christian Krohgs gate 32
0186 Oslo


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Høyskolen Kristiania Westerdals.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Student
(5)
Jeg er veldig fornøyd med skuespill-linja på Westerdals!
Tidligere student
(5)
Kjempebra skole og utdanning! Takket være utdanningen på Westerdals har jeg fått drømmejobben i dag!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Høyskolen Kristiania Westerdals:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Høyskolen Kristiania Westerdals
Vurdering
(5,0)
Basert på 2 omtaler
Ingrid studerer e-business
Høyskolen Kristiania Westerdals

Ingrid studerer e-business på Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. 
"Noe av det jeg liker best på studiet, er å lære å lage nettsider. Det er veldig gøy!"

Les mer