Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Westerdals

Høyskolen Kristiania

Westerdals er nå en del av Høyskolen Kristiania, etter at Høyskolen Kristiania kjøpte Westerdals Oslo ACT i mars 2017. Vår pedagogiske filosofi og faglige tilnærming handler om at du skal lykkes, både på eksamen og i arbeidslivet. Hos oss lærer du å gjøre ideer levende. Det er det kreativitet i bunn og grunn handler om: at ideer blir til virkelighet.

Hos oss lærer du å gjøre ideer levende

Kreativitet handler i bunn og grunn om at ideer blir til virkelighet. Vi utdanner de mest kreative talentene i landet og hjelper deg å dyrke, utvikle og perfeksjonere din lidenskap og dine evner.

Kanskje drømmer du om å bli grafisk designer, stylist, journalist, spilldesigner, filmskaper eller noe helt annet? Kanskje låtskriver? Vi vet hva som skal til for at du får drømmejobben!

Kreativitet er alt. Stoffet alt nytt lages av. Det er innovasjoner, kunst og ideer som forandrer hvordan vi tenker, kommuniserer og transformerer verden rundt oss. Uansett hva vi skal leve av fremover, er kreativitet avgjørende.

Over 50 år med kreativitet

Westerdals sterke merkevare har bestått siden 1965 da Putti Westerdal startet Westerdals Reklameskole som tilbød kveldskurs i typografi, layout og collage. Tilbudet ble gradvis utvidet til kjente linjer som Art Direction og tekst og skribent. Fra 2002 het skolen Westerdals School of Communication, etter at Westerdals PR-skole kjøpte opp «Skolen for grafisk design» og «Wolff reklame- og designskole».

I 2010 ble Westerdals rangert som en av verdens ti beste kommunikasjonsskoler av YoungGuns Schools of the Decade.

I 2011 ble Westerdals godkjent som høyskole av Utdanningsdirektoratet, og tok navnet Westerdals Høyskole. I 2012 kjøpte NITH høyskolen og i 2014 fusjonerte Westerdals Høyskole med de tidligere høyskolene NISS og NITH.  Sammen fikk de navnet Westerdals Oslo ACT. 

I 2017 ble Westerdals Oslo ACT kjøpt opp av Høyskolen Kristiania, som er en akkreditert høyskole med solid økonomi. Høyskolen er eid av en stiftelse, noe som betyr at alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. I dag fortsetter Westerdals å utmerke seg innen fagområdene Design og kommunikasjon, Film og medier og Musikk og scene, samtidig som den unike kulturen med opptaksprøver og høyt kreativt nivå videreføres.


For kontakt eller mer informasjon om Høyskolen Kristiania Westerdals, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Høyskolen Kristiania Westerdals

Christian Krohgs gate 32
0186 Oslo

Tlf: 22 59 60 00
www.kristiania.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Høyskolen Kristiania Westerdals.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,7

Basert på 3 omtaler

Tidligere student
Dette er en relevant og samfunnsrettet bachelor. Lærerne er dyktige og jobber for at du skal prestere ditt beste. Mange av foreleserne jobber i bransjen ved siden av, noe som gjør at forelesningene alltid er up to date. Et minus er at skolen til tider kan være uryddig når det gjelder det administrative.
Student
(5)
Jeg er veldig fornøyd med skuespill-linja på Westerdals!
Tidligere student
Kjempebra skole og utdanning! Takket være utdanningen på Westerdals har jeg fått drømmejobben i dag!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Høyskolen Kristiania Westerdals:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,7)
Basert på 3 omtaler
Ingrid studerer e-business
Høyskolen Kristiania Westerdals

Ingrid studerer e-business på Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. 
"Noe av det jeg liker best på studiet, er å lære å lage nettsider. Det er veldig gøy!"

Les mer