Vis studentum.no som: Mobil

Trening og coaching

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Trening og coaching

personlig trening

Bachelor i trening og coaching

Få en omfattende og unik kompetanse til å planlegge og gjennomføre trenings- og kostveiledning for grupper og individer.

Treningsbransjen befinner seg i en spennende og samtidig krevende fase. Vi bruker personlige trenere som aldri før, men kompetansekravet til trenere har også økt betraktelig.

Treningsbransjen etterspør utdanninger som gir studentene en spisskompetanse innen personlig trening, og dette studiet er det første i sitt slag som er skreddersydd for å møte trenings- og kostholdsbransjens behov.

Hvorfor velge en utdanning innen trening og coaching? 

En Bachelor i trening og coaching vil gi deg en omfattende og unik kompetanse til å planlegge og gjennomføre trenings- og kostveiledning for enten grupper og individer. Du vil få kunnskapen som trengs for å trene både barn, unge, eldre og gravide, uansett hvilken målsetning og utgangspunkt de måtte ha.

Studiet lærer deg forskningsbasert teori og ferdighetstrening, og du vil etter endt utdannelse ha egenskapene som trengs for å bli en ettertraktet og kompetent personlig trener. 

Hva lærer du? 

Bachelor i trening og coaching er et studium som gir deg en utfyllende kunnskap om mennesker, trening og kostveiledning. I løpet av studietiden din hos oss vil du lære om sentrale temaer som anatomi, fysiologi, treningslære og matvarekunnskap. 

Du vil få tilgang til et stort utvalg læringsressurser og undervisningssamlinger, og bransjen byr på mange gode trainee-programmer som vil passe for denne utdanningen. 

I tillegg vil vi gå i dybden på temaer som: 

 • Bevegelseslære
 • Funksjonell anatomi
 • Performance- og rehab-trening
 • Styrketrening med utholdenhet
 • Ernæring og trening

Ved studieslutt vil du ha kompetansen arbeidsgivere er på utkikk etter, enten om det er et treningssenter, rehabiliteringssenter, idrettslag, skoler eller privatpersoner. 

Jobbmuligheter

Denne utdanningen er spisset mot treningsbransjens etterspørsel, men kompetansen du opparbeider deg vil være brukbar i flere roller knyttet til trenings- og kostholdsveiledning. Du kan blant annet jobbe innenfor: 

 • Personlig trening og ernæring
 • Helsevesenet
 • Frisklivssentraler
 • Idrettsforbund
 • Selvstendig næringsdrivende

For deg som ønsker å gå enda dypere inn i treningslære og helse er det mastermuligheter både på Høyskolen Kristiania og andre høyskoler.

For kontakt eller mer informasjon om Trening og coaching, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Studiet kvalifiserer for støtte hos Lånekassen.

Kostnader

 • 50 600 kr pr semester
 • 1900 kr registreringsavgift

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Trening og coaching.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Trening og coaching:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!