Vis studentum.no som: Mobil

Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon

Kristiania
Sammendrag
Bachelor
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon

Påbygg til bachelor i musikkproduksjon

Få tiden og ressursene du trenger for å utvikle talentet ditt, samtidig som du får den kompetanse og erfaring med lydteknikk.

Denne utdanningen bygger på Årsstudium i lydteknikk og musikkproduksjon og gir deg den faglige tyngden og praktiske erfaringen du trenger for å lykkes i musikkbransjen!

Hva lærer du?

Dette studiet utdanner lydteknikere og fremtidige musikkprodusenter og gir studentene kompetanse til å arbeide selvstendig i musikkstudio, med musikkinnspillinger på location og med konsert– og scenelyd innenfor en akustisk tradisjon.

I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet fokusere på: 

 • Musikkproduksjon
 • Bransjekunnskap
 • Entreprenørskap
 • Romakustikk
 • Stilforståelse, teknologi og estetikk

 

Praktisk læring i gode fasiliteter

Som student får du tilgang til profesjonelt utstyr og gode fasiliteter, som blant annet studio og mac-lab for musikkproduksjon. Fasilitetene er tilgjengelige helt fra åtte om morgen til midnatt, sju dager i uken. Du blir veiledet av bransjeaktive lærere med høy kompetanse, og du får bred erfaring med lyd- og musikkarbeid.

For kontakt eller mer informasjon om Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Med en bachelor i musikkproduksjon kan du arbeide som lydtekniker/musikkprodusent i studio og på location-innspillinger, og med live-lyd både foran og bak scenen.

Du kan bruke din kompetanse på ulike arenaer med behov for lyd-, musikk- og produksjonskompetanse, slik som mastering og lydrestaurering, radio og tv, lydbøker og podcast. Oppdragene finnes innen en rekke kulturinstitusjoner og miljøer.

Studiet er allment kjent i underholdnings- og kulturnæringen, og en betydelig andel av de som jobber i bransjen i dag har tidligere studert hos oss.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

I tillegg må du ha fullført og bestått Årsstudium i musikkproduksjon før du kan søke opptak til studieprogrammet.

Eksterne søkere som kan vise til kompetanse tilsvarende Årsenhet i musikkproduksjon av minst 60 studiepoengs omfang kan også søke direkte opptak. Eksterne søkere må i tillegg til søknad og dokumentasjon av tidligere utdanning også levere 1-3 lydfaglige arbeider.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (ved gjennomført årsstudium i musikkproduksjon).

120 studiepoeng.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kristiania

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt:

 • HR, markedsføring og kommunikasjon
 • Kunst og design
 • Teknologi og innovasjon
 • Helse og psykologi

Du skal ha det godt som student ved Kristiania. I tillegg til Norges råeste fadderuke, flere studentpuber og studentorganisasjoner hvor du kan dyrke dine interesser, er vi stolte av å ha et mangfoldig studiemiljø hvor alle typer mennesker passer inn. Dessuten kommer du tett på forelesere, forskere og medstudenter. Med rådgivere som følger deg opp underveis i studiene og et Karrieresenter som jobber hardt for at du skal få en best mulig studietid, kan vi trygt si at Kristiania gjør ting annerledes – for at du skal lykkes.

Som student møter du gjesteforelesere fra arbeidslivet, og jobber med praktiske oppgaver hentet fra bransjene. Du får også muligheten til å bygge et stort nettverk mens du studerer.

Kristiania har utdannet mennesker til yrkene samfunnet trenger, i over 100 år. Vi har utdanninger fra fagskole- til doktorgradsnivå, og våre forelesere har selv erfaring fra yrkene vi utdanner til. Det gjør at du som student får kompetansen du trenger for å lykkes.

Velkommen til Kristiania!

Vis alle utdanninger fra Kristiania

Kontaktinformasjon til Kristiania

Kristiania

Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Nyutdannede skuespillstudenter i...

Rett fra skolen og inn på sett! Vivild Falk Berg og Deniz Kaya har tilbrakt sommeren på innspilling av serien "Pørni" skrevet av Henriette Steensrup.

Les mer
- Oppgavene jeg jobber med er ta...

Mattias er på sitt siste år på Bachelor i HR og personalledelse. Selv under pandemien klarte han imponere Gjensidige, og lande en spennende og relevant jobb som HR Business Partner Intern.

Les mer