Bachelor

Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon

Kristiania , i Oslo
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon

Påbygg til bachelor i musikkproduksjon

Få tiden og ressursene du trenger for å utvikle talentet ditt, samtidig som du får den kompetansen og erfaringen med lydteknikk som arbeidslivet forventer.

Vil du jobbe som lydtekniker eller musikkprodusent? Denne utdanningen bygger på Årsstudium i lydteknikk og musikkproduksjon og gir deg den faglige tyngden og praktiske erfaringen du trenger for å lykkes i musikkbransjen!

Hva lærer du?

Dette studiet utdanner lydteknikere og fremtidige musikkprodusenter og gir studentene kompetanse til å arbeide selvstendig i musikkstudio, med musikkinnspillinger på location og med konsert– og scenelyd innenfor en akustisk tradisjon.

I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet kunne dykke ned i emner som:

  • Musikkproduksjon
  • Digital lydteori
  • Romakustikk
  • Stilforståelse, teknologi og estetikk 

 

Som student får du tilgang til profesjonelt utstyr og gode fasiliteter, som blant annet studio og mac-lab for musikkproduksjon. Fasilitetene er tilgjengelige helt fra åtte om morgen til midnatt, sju dager i uken. Du blir veiledet av bransjeaktive lærere med høy kompetanse, og du får bred erfaring med lyd- og musikkarbeid. 

Gjennom utdanningen vil du lære deg innspilling, redigering, miks og mastring av ulike sjangre, fra pop og rock til klassisk og jazz, fra mono til surround, samt lydavvikling av konserter og eventer. Hos oss får du full tilgang til moderne musikkstudioer, og i løpet av studiet vil du få bred erfaring med lyd- og musikkarbeid. Vi hjelper deg å jobbe fra idé til endelig produkt gjennom de samme prosessene som du finner i yrkeslivet.

For kontakt eller mer informasjon om Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Det er faktisk mulig å leve av det du brenner for! Med en bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon kan du arbeide som lydtekniker/musikkprodusent i studio og på location-innspillinger, og med live-lyd både foran og bak scenen.

Du kan bruke kompetansen din på ulike arenaer med behov for lyd-, musikk- og produksjonskompetanse. Dette kan for eksempel innebære mastering og lydrestaurering, radio og tv, lydbøker og podcast. Oppdragene er mange og finnes innen en rekke kulturinstitusjoner og miljøer.

Lydteknikk- og musikkproduksjonsstudiet hos oss har røtter helt tilbake til da vi het Norsk Lydskole i 1984. Studiet er med andre ord kjent i underholdnings- og kulturnæringen, og veldig mange av de som jobber i bransjen i dag, har tidligere studert hos oss.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

  • Generell studiekompetanse
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
  • Realkompetanse

I tillegg må du ha fullført og bestått Årsstudium i musikkproduksjon eller tilsvarende styudium før du kan søke opptak til studieprogrammet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (ved gjennomført årsstudium i musikkproduksjon).

120 studiepoeng.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Påbygging til bachelor i lydteknikk og musikkproduksjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Kristiania
Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt: HR, markedsføring og kommunikasjon...

Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania

Highlights