Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Markedsføring og forretningsutvikling

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
Oslo
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Ja

Markedsføring og forretningsutvikling

markedsføring og forretningsutvikling

Bachelor i markedsføring og forretningsutvikling

Finn ut hvordan du kan utvikle den neste store forretningsmuligheten! Lær deg å ta i bruk den eksperimentelle delen av markedsføringsfaget.

Vi omgir ossmed stadig flere smarte produkter og tjenester som gjør hverdagen vår enklere. Tjenester som for eksempel Vipps er for mange en selvfølge i deres hverdag, men man skal ikke langt tilbake i tid før dette bare var noe man kunne tenke seg til.

Hvor kommer disse tjenestene fra? Jo – kloke hoder! Hoder som har øye for gode forretningsmuligheter og brukervennlige løsninger som kommer både kunde og næringsliv til gode.

Varehandel og tjenestenæringen er i stadig utvikling, og det er økende behov for ansatte med ambisjoner om å utvikle morgendagens løsninger. Hvem som er kunden og brukeren, og hva deres behov er? Dette er kunnskap som står sentralt i videreutvikling av varehandel og tjenestebedrifter. Denne kompetansen ligger i skjæringspunktet mellom markedsføring og forretningsutvikling.

Å jobbe med forretningsutvikling krever en egen måte å tenke på som markedsfører, og studiet vektlegger den eksperimentelle delen av markedsføringsfaget. Du vil lære mer om blant annet:

 • Innovasjonsmetodikk
 • Digital markedsføring og varehandel
 • Kommunikasjon og samarbeidsferdigheter
 • Strategisk tenkning
 • Salgspsykologi
 • Forbrukeratferd
 • Produkt- og tjenesteutvikling

Du vil også lære om organisasjonsledelse og få en digital forretningsforståelse. 

For kontakt eller mer informasjon om Markedsføring og forretningsutvikling, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Kostnader

35 600 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Markedsføring og forretningsutvikling.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og er i dag en av Norges eldste private institusjoner innen høyere utdanning. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT og har mer enn 10.000 studenter fordelt på campuser i Oslo, Bergen og på nett. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi, hvorav alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. 

Høyskolen Kristiania er en fremtidsrettet høyskole, og fokuserer særlig på yrkesrelevant kunnskap og kompetanse i studieprogrammer og forskning. Vi jobber systematisk med å skape en positiv utvikling av samfunnet gjennom sterke fagmiljøer og forskningssamarbeid med arbeidslivet. Som student på Høyskolen Kristiania møter du praktisk orienterte og relevante studieprogrammer som forbereder deg på livet etter endt studie.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Helse og helsevitenskap 
 • Kommunikasjon, ledelse og markedsføring
 • Kunst, design og media
 • Økonomi, innovasjon og teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Høyskolen Kristiania Oslo har fire campuser, hvor alle har en sentral beliggenhet i sentrum. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit. Campusene har auditorier og klasserom av ulike størrelser, i tillegg til moderne fasiliteter som kantiner, bibliotek, verksteder, og studentpub. Vi har også spesialrom for helsestudentene, øvingsrom for musikkstudentene, labber for de kreative studentene og andre tilrettelagte rom som møter dine behov. 

  En av de største fordelene med å studere midt i hovedstaden, er at alt ligger et steinkast unna. I tillegg instituttets moderne og sentrale lokaler, får du oppleve Oslos rike kultur, uteliv, friluftsliv og andre spennende aktiviteter. Oslo tilbyr et stort utvalg butikker, spisesteder, puber og underholdningstilbud, samtidig har du en lett tilgang på strender, parker og skog.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  Bergen skiller seg ut fra andre studentbyer med sitt sentrumsnære studentmiljø. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Her finner du flere av Norges beste festivaler, et rikt studentliv, samt kort vei til natur og friluftsliv. Bergen har noe for alle, uansett hva du er interessert i.

  Den korte veien til utlandet har gjort Bergen til et knutepunkt for teknologi, kunnskap, næringsliv, natur og kultur. Bergens campuser er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studioer.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Vi tilbyr flere praksismuligheter i bedrifter som passer ditt studieområde, i tillegg til flere utvekslingmuligheter. Flere av våre studenter har gjennom disse tilbudene fått jobb lenge før endt studie.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiemetode? Høyskolen Kristiania tilbyr utdanning med høy kvalitet, uavhengig av din livssituasjon eller hvor du befinner deg. Utdanningen er like mye verdt som om du hadde studert på campus, og du får en utdanning med høy kvalitet og dyktige forelesere. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg gjennom studiet, og du får muligheten til å kombinere utdanning, familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Markedsføring og forretningsutvikling:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!