Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Høst
Ja
Bergen, Oslo
Startdatoer
Bergen
Høst 
Oslo
Høst  

Markedsføring

markedsføring årsstudium

Årsstudium i markedsføring

Behovet for markedsføringskompetanse øker. En årsenhet i markedsføring er derfor en god investering.

Markedsføring handler om å jobbe strategisk med å skape verdi, både for bedrifter og kunder. Det er en viktig del av maskineriet for de fleste virksomheter, og behovet for kunnskap og kompetanse innen markedsføring øker.  

Årsenhet i markedsføring vil gi deg relevant og aktuell kunnskap og kompetanse, som gjør deg ettertraktet i arbeidslivet. Gjennom studiet vil du utvikle forståelse for markedsføringens rolle i verdiskaping for virksomheter.

Hva lærer du?

Dette studiet gir deg en praktisk og teoretisk forståelse av markedsføring, med emner innen

 • Markedsføring og salg av produkter og tjenester
 • Verdiskaping og kommunikasjon med digital markedsføring
 • Ledelse av organisasjoner og utvikling av forretningsmodeller

Du lærer å analysere ulike markeder og hvordan du kan bruke innsikten i verdiskaping og utviklingen av nye tilbud. Og du får innsikt i hvordan organisasjoner drives og hvordan digitalisering påvirker både organisasjonen og markedsføringen.

Både store og små virksomheter trenger oppdatert og kunnskap om mulighetene digital markedsføring kan gi. Årsenheten i markedsføring gir deg en innføring i digital markedsføringsverktøy som kan være til verdiskaping for ulike virksomheter.

Som student på Årsenhet i markedsføring får du verdifull kontakt med arbeidslivet. Forelesere fra næringsliv, organisasjoner, offentlige etater og andre forskningsmiljøer hentes inn for å illustrere og virkeliggjøre arbeidssituasjonene som venter etter studiene. 

Gjennom caseoppgaver og interaktive forelesninger vil du forstå hvilken rolle markedsføring har for bedrifter, organisasjoner og samfunnet generelt.

Du vil lære å tenke systematisk og forstå hvordan forskjellige deler av organisasjonen sammen bidrar til å skape verdi. Du får også innsikt i hvordan markedsføring påvirker og påvirkes av samfunnet, og hvordan utviklingen i digitale kanaler og verktøy gir nye muligheter og utfordringer. 

Ferdighetene du får etter årsenheten gir deg et godt grunnlag du kan bygge videre på, om du for eksempel ønsker å gå videre med en bachelor i markedsføring og salg-, merkevareledelse- eller forretningsutvikling.

For kontakt eller mer informasjon om Markedsføring, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt skolen for informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Markedsføring.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og er i dag en av Norges eldste private institusjoner innen høyere utdanning. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT og har mer enn 10.000 studenter fordelt på campuser i Oslo, Bergen og på nett. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi, hvorav alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. 

Høyskolen Kristiania er en fremtidsrettet høyskole, og fokuserer særlig på yrkesrelevant kunnskap og kompetanse i studieprogrammer og forskning. Vi jobber systematisk med å skape en positiv utvikling av samfunnet gjennom sterke fagmiljøer og forskningssamarbeid med arbeidslivet. Som student på Høyskolen Kristiania møter du praktisk orienterte og relevante studieprogrammer som forbereder deg på livet etter endt studie.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Helse og helsevitenskap 
 • Kommunikasjon, ledelse og markedsføring
 • Kunst, design og media
 • Økonomi, innovasjon og teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Høyskolen Kristiania Oslo har fire campuser, hvor alle har en sentral beliggenhet i sentrum. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit. Campusene har auditorier og klasserom av ulike størrelser, i tillegg til moderne fasiliteter som kantiner, bibliotek, verksteder, og studentpub. Vi har også spesialrom for helsestudentene, øvingsrom for musikkstudentene, labber for de kreative studentene og andre tilrettelagte rom som møter dine behov. 

  En av de største fordelene med å studere midt i hovedstaden, er at alt ligger et steinkast unna. I tillegg instituttets moderne og sentrale lokaler, får du oppleve Oslos rike kultur, uteliv, friluftsliv og andre spennende aktiviteter. Oslo tilbyr et stort utvalg butikker, spisesteder, puber og underholdningstilbud, samtidig har du en lett tilgang på strender, parker og skog.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  Bergen skiller seg ut fra andre studentbyer med sitt sentrumsnære studentmiljø. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Her finner du flere av Norges beste festivaler, et rikt studentliv, samt kort vei til natur og friluftsliv. Bergen har noe for alle, uansett hva du er interessert i.

  Den korte veien til utlandet har gjort Bergen til et knutepunkt for teknologi, kunnskap, næringsliv, natur og kultur. Bergens campuser er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studioer.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Vi tilbyr flere praksismuligheter i bedrifter som passer ditt studieområde, i tillegg til flere utvekslingmuligheter. Flere av våre studenter har gjennom disse tilbudene fått jobb lenge før endt studie.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiemetode? Høyskolen Kristiania tilbyr utdanning med høy kvalitet, uavhengig av din livssituasjon eller hvor du befinner deg. Utdanningen er like mye verdt som om du hadde studert på campus, og du får en utdanning med høy kvalitet og dyktige forelesere. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg gjennom studiet, og du får muligheten til å kombinere utdanning, familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo


  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Markedsføring:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!