Vis studentum.no som: Mobil

Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling - Bachelor

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Varighet: 3 år
  per semester
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Oppstart: august 2018
Søknadsfrist: 15. april
Utdanningsinstitutt: Høyskolen Kristiania
Type utdanning: Bachelor
Studiesteder: Bergen, Oslo

Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling - Bachelor

Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Ønsker du deg selvtilliten og ferdighetene som skal til for å lansere og lede spennende nye prosjekter eller virksomheter? Ønsker du å forstå innovasjonsprosesser og hva som hemmer og fremmer vekst og nyskaping? Da kan dette være utdanningen for deg.

Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling undervises i små klasser. Dette gir en nærhet mellom deg og foreleser som muliggjør tett oppfølging, både i og utenfor klasserommet.

Studiemiljøet er rikt og spennende og har mange engasjerte studenter som er tett koblet til de blomstrende start-up-miljøene i Oslo, Bergen og Trondheim.

Hvorfor studere innovasjon og forretningsutvikling?

Innovasjon og entreprenørskap er nødvendig i dagens samfunn. Vi behøver folk som kan utfordre det eksisterende og finne nye muligheter og løsninger på forretningsmessige og samfunnsmessige problemer.

Denne utdanningen gir deg muligheten til å utforske dette feltet og den rollen entreprenørskap og innovasjon spiller i etableringen eller videreutviklingen av virksomheter innenfor ulike sektorer – fra store selskaper til små familiebedrifter og fra kommersielle foretak til stiftelser og sosialt entreprenørskap.

Studiet er designet for å fremme entreprenører og forretningsutviklere som har en markedsorientert tilnærming til det å bygge virksomheter og merkevarer.

Gjennom å kombinere teori og praksis får du både en teoretisk forståelse av prosessene, risikoene og de samfunnsmessige betydningene av innovasjon og entreprenørskap, og du får erfaring med det å være en entreprenør og nyskaper selv.

Lær å starte egen bedrift

Det første studieåret skal du blant annet starte en ny virksomhet, det andre året vil du jobbe tett med bedrifter i vekstfasen, og det siste året jobber du med å løse virkelige utfordringer for norske merkevarer. Under hele studiet er det dessuten lagt vekt på at du får nødvendige akademiske ferdigheter og kjenner forskningen på innovasjon og entreprenørskap.

Noen av temaene som tas opp, er følgende:

 • Hva er entreprenørers og innovatørers rolle i samfunnet?
 • Hvordan kan man identifisere og vurdere entreprenørmuligheter?
 • Hvilken rolle har kreativ tenkning i entreprenørskap og innovasjon i en virksomhet?
 • Hvordan kan man markedsføre og kommersialisere nye tjenester og/eller produkter?
 • Hvordan kan man innovere for og med aktører utenfor egen virksomhet?
 • Hvordan kan man jobbe prosjektbasert i tverrfaglige team med medstudenter og sammen med aktører fra næringslivet?

Jobbmuligheter innen innovasjon og forretningsutvikling

Etter en treårig bachelorgrad i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling vil du ha kunnskapen og ferdighetene man trenger for å starte egen virksomhet så vel som for å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling, prosjektledelse, prosessledelse, strategiutvikling og kommunikasjon innenfor entreprenørorganisasjoner og næringsliv.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

 Kontakt Høyskolen Kristiania for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 studiepoeng

Kostnader

32 400 kr per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.


Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen markedsføring og salgsledelse, HR og ledelse, reiselivs- og hotelledelse, kreativitet og innovasjon, design og teknologi og helse og medisinske fag. De ulike studiene tilbys som årsstudier, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Tlf: 22 59 60 00
  kristiania.no


  Studiested