Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Årsenhet

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Årsstudium
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier
Ja

Psykologi - Årsenhet

årsstudium i psykologi - høyskolen kristiania

Ta årsstudium i psykologi på nett

Med sin mangfoldighet praktiseres psykologi i en rekke forskjellige yrker. Felles for de som jobber med psykologi, er en interesse og forståelse for hvordan vi mennesker fungerer, fra biologi til samfunn. Med en årsenhet i psykologi vil du lære kunnskap og teknikker som vil være relevante for mange fagområder.

Beskrivelse

Psykologi søker å finne svar på spørsmål som handler om mennesker som tenkende, følende, handlende og sosialiserende individer. For å svare på slike spørsmål tar psykologien for seg faktorer som påvirker oss, som sanseinntrykk og komplisert tenkning, relasjoner og kultur, medfødte egenskaper og tendenser samt utvikling gjennom livet.

Årsenheten i psykologi byr på en introduksjon til sentrale temaer innen psykologi, og vil gi deg kunnskap om grunnleggende problemstillinger. Du får blant annet innsikt om individuelle forskjeller, og hvordan vi utvikler evner til å uttrykke oss både rasjonelt og emosjonelt. Du vil også lære å anvende kunnskapen til å identifisere og belyse aktuelle situasjoner. For eksempel, hva som gjør at noen får sinneutbrudd ved rødt lys i trafikken mens andre tar det fullstendig med ro.

For å forstå hvordan psykologi praktiseres i dag, må du også forstå fagets opprinnelse og fremvekst. Psykologi bygger på en lang tradisjon med forskningsbasert kunnskap, og utforskes med både teknologi og analyseverktøy for å forstå kompleksiteten som ligger bak menneskelige fenomener. Årsenheten sørger for å sette vår tids psykologi i en historisk kontekst, og går gjennom forskningsmetodene som anvendes for å innhente ny kunnskap.

Årsenheten overlapper med de fire første emnene på bachelorstudiet, slik at du har mulighet til å fortsette med de resterende emnene for Bachelor i anvendt psykologi ved Høyskolen Kristiania. Bachelor i anvendt psykologi tilbys i Oslo fra og med høsten 2019, og kommer etter hvert også på nett.

Emner i studiet

Årsenheten består av følgende fire emner, hvert på 15 studiepoeng, som, også kan tas enkeltvis:

 • Innføring psykologi 
 • Psykologisk historie og forskningsmetode
 • Sosial- og personlighetspsykologi (lanseres vinter/vår 2020)
 • Utviklingspsykologi og emosjoner (lanseres vinter/vår 2020)
For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - Årsenhet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

Se Høyskolen Kristiania sine sider for mer informasjon om kostnader per kurs. 

Inkludert i pris

  • Medlemskap i studentunionen ved Høyskolen Kristiania
  • Kurs i studieteknikk
  • Retting av innsendingsoppgaver
  • Veilederoppfølging
  • Tilgang til klasserom på nett

  Jeg vil vite mer!

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - Årsenhet.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen

  Høyskolen Kristiania Nettstudier

  NKS Nettstudier

  Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

  Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til én skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

  Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

  Personlig veiledning gjennom hele studiet

  Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

  Opptak hele året

  Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

  Nettstudier – for å nå målene dine

  Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

  Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

  Vi håper du vil trives som student hos oss!

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

  Høyskolen Kristiania Nettstudier

  Prinsens gate 7-9
  0107 OSLO

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi - Årsenhet:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!