Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier
180 stp
Heltid/deltid

Pedagogikk

Bachelor i Pedagogikk - nettstudium

Er du interessert i hvordan mennesker lærer, utvikler seg og samhandler? Dette er kjernen i pedagogisk kompetanse.

Pedagogikk er et tverrfaglig fagfelt og bygger på både psykologi, sosiologi, filosofi og historie. Blant sentrale tema er læring, undervisning og kompetanseutvikling så vel som oppdragelse og sosialisering. Kort oppsummert er pedagogikk vitenskapen om hvordan mennesker lærer og utvikler seg i et livslangt perspektiv.

Hva lærer du? 

Med en bachelor i pedagogikk vil du som student utvikle en solid teoretisk forståelse for pedagogiske temaer som er relevante i mange sammenhenger og i ulike arbeidssituasjoner. Du vil utvikle evnen til kritisk refleksjon og få mulighet til å bruke etablert kunnskap i nye kontekster.

Du vil også få kunnskap og innsikt i pedagogiske temaer som pedagogisk filosofi, utvikling og læring, sosialisering og oppvekst, og kompetanseutvikling i kunnskapssamfunnet. Videre vil du lære om hvordan læring skjer i digitale kontekster, samt om kommunikasjon og pedagogisk veiledning i arbeid med barn, unge og voksne.

Fordypning

Bachelorgraden gir deg valgfrihet til å fordype deg i tema du har spesiell interesse for. Gjennom valgemner og valgfrie spesialiseringsemner kan du blant annet velge fordypning i kreativitet og innovasjon, flerkulturell pedagogikk og et utvalg spesialpedagogiske emner. Du får også kunnskap om utdanningsvitenskapelig forskningsmetode før du avslutter graden med en bacheloroppgave.

For kontakt eller mer informasjon om Pedagogikk, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

JObbmuligheter

Med en pedagogikkutdanning vil du kunne tilrettelegge for lærings- og utviklingsprosesser innenfor offentlig og privat sektor, både i store organisasjoner og små gründerbedrifter. Eksempel på arbeidsplasser kan være skole, forlag og frivillige organisasjoner, og du kan jobbe for eksempel med kursvirksomhet eller læremiddelutvikling. Pedagoger er også etterspurt i prosjekter knyttet til læring, endring og innovasjon.  

Pedagogikk kombinert med andre fag kan være en slagkraftig kombinasjon innenfor en rekke arbeidsområder, for eksempel HR og organisasjonsarbeid, PR og markedsføring eller pedagogisk virksomhet.

Videre studier

I tillegg gir programmet grunnlag for videre studier innenfor pedagogikk og relaterte fagområder på masternivå.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:  

  • Generell studiekompetanse 
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen 
  • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng). 

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Pedagogikk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kristiania Nettstudier


Høyskolen Kristiania Nettstudier | Velg nettstudier som utfordrer!

Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få deg en utdanning med høy kvalitet, uansett hvor du befinner deg eller hva din livssituasjon måtte være. 

Vitnemålet ditt vil være like mye verdt som om du hadde studert på campus, og de samme foreleserne som underviser på sted, underviser på nett. Du kan velge mellom flere studier og enkeltemner av høy kvalitet, og om du vil ta en anerkjent mastergrad samarbeider vi blant annet med Heriot-Watt University i Skottland. 

Den fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. 

Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Vi har 90 kvalifiserte veiledere innen hver sine fagfelt, og med hver sin spisskompetanse for å kunne gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med studiene. Fra det øyeblikket du har fått opptak til emnene dine får du tildelt en personlige veileder. Veilederen din vil gi deg faglig oppfølging, hjelpe deg og motivere underveis slik at du skal nå dine mål. Læringsportalen er startpunktet for ditt samarbeid med veilederen din

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. 

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Psykologi

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Kristiania Nettstudier

Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Tlf: 22 59 61 00
Fax 22 59 61 00
www.kristiania.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Pedagogikk:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!