Vis studentum.no som: Mobil

Master of Science in Marketing

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
Ca 200 arbeidstimer pr. fag
Master, 2 år
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Hver dag, hele året
Nei

Master of Science in Marketing

Master of Science in Marketing

Vil du ta en Master of Science in Marketing?

MSc in Marketing gir deg en bred innsikt i markedsføringsbegrepet og du vil lære om grunnleggende markedsføringsprinsipper.

I samarbeid med Heriot-Watt University kan Høyskolen Kristiania Nettstudier tilby et Master of Science (MSc) in Marketing i Norge.

Dette intellektuelt utfordrende studiet vil gjøre deg kompetent for å være morgendagens markedsføringsleder. Det vil sette deg i stand til å løse reelle problemer og ta velinformerte beslutninger som kan forvandle markedsføringen i organisasjonen.

Studieinformasjon

Bedrifter blir stadig mer avhengig av effektiv bruk av relevante og oppdaterte data og informasjon for å nå markedsføringsmål, skape konkurransefortrinn og fatte beslutninger når det gjelder valg av målmarkeder, posisjonering, prising, produkt- og tjenestedesign, salgsfremstøt og distribusjon.

Svært ofte er det psykologiske variabler involvert i markedsføringen, og problemstillingene du vil stå overfor når du jobber med dette har ikke nøyaktige kvantitative egenskaper som ofte kjennetegner mange av utfordringene som er knyttet til for eksempel regnskap og finans. Beslutningene som skal fattes, må ofte fattes under dynamiske og turbulente markedsforhold, og dette skaper både utfordringer og muligheter for selskaper. Med MSc in Marketing lærer du om dette, og forbereder deg på å bli morgendagens markedsføringsleder.

Videre vil du lære om hvordan du utvikler markedsføringsstrategier som utnytter bedriftens situasjon og markedsforholdene på en best mulig måte. Du vil også få verdifull kunnskap om hvordan du på grunnlag av kritisk analyse og evaluering kan ta de rette beslutningene.

I svært konkurransepregede markeder kan markedsføringsbeslutningene dine avgjøre om et produkt eller en tjeneste lykkes eller ikke.

Det er derfor avgjørende at du innehar kompetanse som gjør deg trygg på å ta beslutninger som baserer seg på kritisk analyse og evaluering. 

Opptakskrav/Søknad

Du må ha en bachelorgrad eller godkjent realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Kostnader

For nærmere informasjon om kurspriser og eventuelle pakkepriser, kontakt Høyskolen Kristiania Nettstudier.

NB! Dette studiet er ikke støttet av Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master of Science in Marketing.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania Nettstudier

NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til én skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

Nettstudier – for å nå målene dine

Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master of Science in Marketing:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!